Trucul nutriționistei Mihaelei Bilic pentru a nu se îngrășa în perioada sărbătorilor de iarnă: ”Secretul e unul singur”

 Calin Maria Bianca
.

Trucul nutriționistei Mihaelei Bilic pentru a nu se îngrășa în perioada sărbătorilor de iarnă. Crăciunul bate la ușă peste câteva zile, astfel fiecare încearcă pe cât posibil să slăbească acum pentru a nu se vedea kilogramele pe care le vor pune în perioada următoare. Ei bine însă, nu acesta este secretul. Nutriționista Mihaela Bilic a dezvăluit cum poți să mănânci orice bunătate de pe masa bogată de sărbători fără să te îngrași. Iată care este secretul ei de ani de zile!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihaela Bilic este un cunoscut medic nutriționist, care oferă ori de câte ori are ocazia sfaturi pentru ca fiecare să se mențină în formă. De data aceasta însă, a vorbit despre cum arată masa de Crăciun pentru ea. Totodată a devăluit și care sunt secretele de nutriție pe care se bazează în preajma sărbătorilor, pentru a nu acumula kilograme nedoorite.

mihaela-bilic-mihaela-bilic-

Cu toții știm faptul că mesele românilor sunt foarte bogate în perioada sărbătorilor de iarnă. De la sarmale, salată de bouef, carne, cozonac, tort și numeroase alte deserturi și preparate culinare. Oricât de mult ne dorim să le mâncăm pe toate, mulți ținem cont de silueta noastră pentru a nu trage luni de zile să dăm jos kilogramele. Totuși, asta nu înseamnă că trebuie să ne abținem de la ceva. Cu secretul Mihaelei Bilic putem mânca fără să ne îngrășăm.

Citește și: Fructul banal care poate afecta ficatul.Mihaela Bilic avertizează

Citește și: De ce te îngrași fără să-ți dai seama. Mihaela Bilic:„Mâncăm pe pilot automat!'

Citește și: Ruxi, atac dur la adresa Vivianei Sposub:”Parșivă, nu are educație suficientă, nu știe să…”

Citește și: Mafia Ndragheta ar fi implicată în explozia bancomatului din Constanța.Suspecții sunt bănuiți de fapte similare în Italia

Trucul nutriționistei Mihaelei Bilic pentru a nu se îngrășa în perioada sărbătorilor de iarnă

Mihaela Bilic a dezvăluit faptul că masa ei de Crăciun este la fel de bogată ca a oricărei altă persoană. Deși este medic nutriționist, aceasta nu se abține de la deliciile culinare făcute de Crăciun. Prin urmare, de-a lungul anilor a învățat care este secretul pentru a nu se îngrășa. Îl pune în aplicare an de an, astfel că nu duce grija kilogramelor în plus cât timp ține cont de el.

'Masa mea arată la fel ca masa oricărui român. Plină de preparate tradiționale fără de care sărbătorile nu au gust. E o perioadă în care nu mă mai gândesc la ce vreau să mănânc, ci mai degrabă la ce trebuie să fie pe masă. Trebuie să fie de toate, de la șorici și tobă la sarmale și cozonac. Iar răsfățul suprem este salata de boeuf, de care nu mă pot sătura!', a povestit Mihaela Bilic în exlusivitate pentru Spectacola.ro.

Care este secretul Mihaelei Bilic pentru a nu se îngrășa

Mihaela Bilic a ținut să precizez faptul că mai important este cât mănânci, decât ce alegi să mănânci. Aceste detalii fac diferența atunci când vine vorba de mesele bogate de Crăciun. Medicul nutriționist a dezvăluit că atât timp cât mănânci moderat, cu porția, fără a face excese, totul este în regulă și nu o să te trezești după sărbători cu 5 kilograme în plus.

 'Secretul e unul singur: să mănânci din toate, dar nu TOT! Porția face diferența. Dacă nu vrei să te alegi cu o indigestie sau cu câteva kilograme în plus, trebuie să fii atent la cantitate. E o mare diferență între 4 sarmale și 8 sarmale, între o felie de cozonac și tot cozonacul. Și salata de boeuf se poate transforma într-o bombă calorică dacă o înecăm în maioneză. Cât despre carnea de porc, depinde ce bucățică alegem. Mușchiulețul are 4% grăsime, ceafa 15%, iar costița 30%. Plus că nu trebuie să mâncăm totul la o singură masă. D la Crăciun până la Anul Nou avem atâtea zile în care ne putem satisface toate poftele.', a continuat Mihaela Bilic.

Cum arătau sărbătorile de iarnă în copilăria Mihaelei Bilic

Mihaela Bilic se bucură de o meserie frumoasă, unde face totul cu mare drag. Știe cum funcționează, iar sfaturile și trucurile ei au dat mereu rezultate frumoase. Cu toate astea, pe lângă rolul de medic nutriționist, aceasta a vorbit și despre cum arătau sărbătorile de iarnă în copilăria ei. Ba mai mult decât atât, a precizat că ea crede și acum în minuni și Moș Crăciun, astfel că știe ce își dorește anul acesta să găsească sub brad.

'Eu am copilărit la țară, undeva lângă Câmpina, iar pentru noi sărbătorile de iarnă însemnau bucuria de a merge cu colindul. Pe atunci nu se punea accentul pe mâncare, principala preocupare era să avem un brad cat mai mare și frumos împodobit. Și astăzi aștept cu nerăbdare pregătirea bradului de Crăciun, în fiecare an aleg altă culoare pentru decorațiuni. Bradul este vedeta sărbătorilor la mine în casă.

 Eu cred în continuare și în Moș Crăciun, și în miracole! Chiar îl rog pe Moș Crăciun să-mi aducă un pui de labrador, obligatoriu mâncăcios și jucăuș! N-am pus niciodată mare preț pe cadourile de sărbători, le consider mai degrabă simbolice. Apropo de simbol, țin minte că acum 10 ani m-am mutat în casă nouă, iar cuptorul a fost montat în ajunul Crăciunului… ăsta da cadou de sărbători.

Nu am preferințe speciale, important este să fie lume multă și casa plină. Prefer statutul de gazdă, îmi place să pregătesc mese de sărbătoare și să am musafiri.', a mai povestit Mihaela Blic pentru sursa menționată.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton