Trecutul neștiut al lui chef Sorin Bontea de la Chefi la Cuțite: "Am patru frați, am muncit din greu"

 Dumba Gabriela
.

Sorin Bontea a vorbit, în premieră despre copilăria și adolescența lui, mărturisind cu sinceritate că nu toate amintirile de atunci sunt frumoase. Însă, juratul de la Chefi la cuțite consideră că tocmai greutățile prin care au trecut l-au adus unde este astăzi și l-au învățat să se bucure de tot ce are acum.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Invitat recent în unul dintre podcast-urile realizate de Mihai Morar, Sorin Bontea a spus totul despre neajunsurile din copilărie. Juratul de la Chefi la cuțite a crescut într-o familie modestă, cu patru copii, și a fost nevoit să muncească din adolecență pentru că părinții nu puteau face față cheltuielilor.

im11gim11g

A plecat de jos, s-a mulțumit cu puțin și tot ceea ce a obținut până acum a fost prin munca lui. Sorin Bontea spune că drumul nu a fost deloc ușor, dar toate greutățile întâlnite l-au învățat să se bucure de lucrurile mărunte și să aprecieze tot ce are.

'N-am crescut în puf. Absolut deloc. Patru frați. Nu am crescut pe genul, bă, le-am avut pe toate. Am muncit din greu și condiții grele, am plecat de acasă, am făcut armată. Am trecut prin multe și nu mi s-a părut foarte greu.

Era obositor că nu duceam. Mie îmi place să mă bucur de lucruri. Adică, în orice mai găsesc ceva să râd. De-asta încerc să găsesc lucrurile bune cam prin orice', a declarat Sorin Bontea.

Citește și: Pepe și Raluca Pastramă, primele declarații după ce au semnat actele de divorț

Citește și: Cum a cucerit-o Răzvan Fodor pe soția lui și cum a rezistat căsnicia 11 ani:„Bărbatul perfect și femeia perfectă există / EXCLUSIV

Citește și: 31 de ani de relație și 26 de căsnicie! Chef Sorin Bontea, secretul unui mariaj de durată: „Trandafirii roșii nu lipsesc de la nicio aniversare”/ INTERVIU

Juratul de la Chefi la cuțite spune că nu a fost invidios pe munca și succesul altora și a continuat să lupte pentru a ajunge omul care este astăzi, un familist convins și o persoană foarte apreciată în profesia lui.

Întotdeauna, am avut, nu am avut, așa și? Am avut? Doamne ajută! Pe genul ăsta! Nu am fost niciodată așa, dacă are sau n-are celălalt sau de ce muncesc și nu muncesc altceva. Dacă ăsta sunt și asta se întâmplă, ce să fac altfel? Nu am făcut niciodată un capăt de țară dacă nu se întâmplă', a mai spus Sorin Bontea.

Sorin Bontea are o relație foarte specială cu mama sa

Problemele pe care le-au avut în trecut și copilăria grea pe care părinții s-au străduit să i-o facă pe cât de frumoasă au putut, l-au unit foarte mult pe Sorin Bontea și cei care i-au dat viață. Juratul de la Chefi la cuțite are o relație foarte specială cu mama lui, despre care spune că și acum îl tratează și răsfață ca pe un copil.

'Mama. Mă sună și acum să mă întrebe dacă am mâncat.', a scris Sorin Bontea în dreptul unei fotografii cu mama lui, postată recent pe contul de Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton