Trecutul neștiut al Ioanei Ginghină. Prima oară s-a măritat la 21 de ani, iar cu Papadopol s-a cununat după o săptămână de relație

.

Puțină lume știe că Ioana Ginghină s-a măritat, prima oară, la 21 de ani cu un tânăr actor, iar mai apoi la 29, cu Alexandru Papadopol. Acesta din urmă a cerut-o de nevastă la doar două săptămâni de când au decis să fie împreună. Cei doi se știau de la filmările telenovelei „Numai iubirirea', însă focul iubirii s-a aprins doi ani mai târziu, când au decis direct să se căsătorească.

Ioana Ginghină a declarat, la emisiunea „Interviurile VIVA!’ că nu se mai gândește la căsătorie și chiar dacă se va mai întâmpla să ajungă la altar, în mod sigur nu se va mai grăbi să facă acest pas, ca până acum. Ioana încă se reface după divorțul de Alexandru Papadopol, care a avut loc pe 23 iulie și a pus punct unei căsnicii de 12 ani.


„Vreau să fiu mai atentă de data asta pentru că m-am grăbit! De fiecare dată m-am grăbit! Acum gata, mi-am făcut damblaua cu măritatul. Nu mai țin neapărat să mă mărit, poate atunci eram mai disperată!’, a declarat Ioana Ginghină pentru VIVA!.

„Puțină lume știe că eu am mai fost măritată o dată, înainte de Alexandru, la 21 de ani. Și-atunci, cu Alexandru n-am mai fost așa disperată să mă mărit, dar el a zis să ne căsătorim. Nu cred că aveam o săptămână sau două de relație. A fost o nebunie și am zis „ok, hai să ne căsătorim!’. Mi s-a părut comic! Am depus acte, am plătit taxă de urgență pe motiv că pleacă el în străinătate și așa a fost. După o săptămână ne-am căsătorit. Era bine dacă mai stăteam câteva împreună că poate nu se ajungea aici!’, ne-a spus actrița.


Ioana Ginghină si Alexandru Papadopol au divorțat pe 23 iulie 2019, după un mariaj de 12 ani. Cei doi au o fetiță, Ruxandra, în vârstă de 11 ani.

„Stând acum să mă gândesc, nici nu știu dacă a fost o dragoste mare, ci mai mult o chimie, o pasiune, o dorință… Dar, am stat totuși 12 ani împreună! Dar, ce urmează cred că este și mai interesant!’, este convinsă Ioana.