Maia Morgenstern, transformare spectaculoasă de look pentru serialul "Sacrificiul". E prima oară când apare așa!

 Oana Pantazi
.

Fanii telenovelelor nu mai au mult de așteptat! În această toamnă va avea premiera serialul „Sacrificiul”, iar printre protagoniști se va număra și actrița Maia Morgenstern, de data aceasta cu un look total schimbat.

Fanii serialului „Fructul oprit”, produs de Ruxandra Ion, care a avut un impact uriaș la public, vor avea bucuria curând să-și revadă o parte dintre actorii preferați în cea mai recentă producție Antena 1 – „Sacrificiul”, care va începe în această toamnă. Printre actorii care vor apărea și în acest serial se numără Maia Morgenstern, Bogdan Stanoevici, Adriana Trandafir, Ana Ciontea, Michaela Prosan, Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu, Ioana Blaj și Doinița Oancea, dar telespectatorii se vor bucura să vadă și nume noi, precum Oana Zăvoranu și Dorian Popa, așadar „Sacrificiul” promite încă dinainte de lansare…

Maia Morgenstern, în rol de mamă vitregă

Unul dintre personajele-cheie în serial este Maia Morgenstern, care pentru acest rol a trecut printr-o schimbare de look majoră. Actrița are o tunsoare bob și părul mult mai scurt și drept, dar ceea ce frapează cu adevărat este culoarea – un roșu-aprins, care o prinde foarte bine și o întinerește vizibil. Cât despre rolul ei în acest serial, Maia Morgenstern o va interpreta pe Eva, personaj care, cu siguranță, va fi îndrăgit de telespectatori.

Serialul redă trei povești excepționale, cu destine memorabile, una dintre ele aducând în prim plan viaţa familiei Oprea. Capul familiei Oprea este Ștefan (Claudiu Istodor), un bărbat cu o avere impresionantă, fără scrupule și cu o viață dominată de minciuni, principalul interes fiind banul. Alături o are pe soția sa, Eva (Maia Morgenstern), care s-a măritat destul de târziu cu Ștefan, un caracter total opus ei. Odată cu Ștefan au intrat în viața ei 3 băieți, unul dintre ei nou-născut. Mama copiilor a murit la nașterea ultimului fiu, iar Eva s-a străduit să fie o mamă bună, chiar dacă e mamă vitregă.

Băieții familiei Oprea sunt Andrei (Denis Hanganu), Amza (Vlad Gherman) și Alin (Alexandru Ion). Cu caractere total opuse, viața îi va lua prin surprindere și îi va lovi în cele mai slabe puncte.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton