Cristian Daminuță se însoară! Fotbalistul are planuri mari pentru nuntă: „Am vrea cam 300 de invitați!”

.

Cristian Daminuță a stabilit data nunții cu Mădălina și, în speranța că până în vara anului viitor, situația se va liniști în România și se vor ridica restricțiile, fotbalistul pregătește un eveniment de amploare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristian Daminuţă nu mai este Don Juan-ul pe care îl ştia toată lumea și a devenit un familist convins. Pandemia i-a dat planurile peste cap și n-a mai putut face nuntă anul ăsta, odată cu botezul, dar are visuri mari pentru 2021.


Cristi Daminuță trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenera lui de viață, Mădălina, care i-a oferit de curând și un băiețel, pe micuțul Dominic.

Potrivit spuselor lui Cristian Daminuță, nunta lui cu mama copilului său se va ține anul viitor, pe data de 19 iunie, în Timișoara. Fotbalistul a mărturisit că, din cauza pandemiei COVID-19, a fost nevoit să amâne evenimentul care ar fi trebuit să aibă loc în mai, anul acesta.


„Nunta va avea loc anul viitor, în luna iunie, pe 19. Din cauza pandemiei am fost nevoiți să amânăm cununia. Am vrut să fie ceva grandios, o petrecere foarte mare, însă în momentul de față dacă alegeam să fac nunta trebuie să fie ceva restrâns. Va avea loc în Timișoara’, a declarat Cristian Daminuță la Antena Stars.

„Am vrea să avem cam 300 de invitați. Cam așa sunt pe listă, dar până anul viitor vedem’, a adăugat fotbalistul.

Întrebat despre relația lui cu Mădălina, Cristian Daminuță a mai declarat că într-adevăr mai există și mici neînțelegeri, ca în fiecare cuplu. „Mai există discuții contradictorii ca în orice cuplu. Stăteam și înainte împreună, așa că știm unul despre celălalt și încercăm să ne adaptăm unul altuia’, a mai spus jucătorul, potrivit Spynews.ro.



A făcut cununia civilă, la un an de la divorț

Pe 4 decembrie 2019, Cristi Daminuță i-a spus DA Mădălinei, la Starea Civilă, la mai puțin de un an de la divorț. Fotbalistul s-a despărțit de Iasmina Halas, femeia cu care a stat mai mult divorțat, decât căsătorit.

„Căsnicia a durat patru luni, şase luni divorţul, după care ne-am împăcat. Am renunţat la a divorţa. Am stat împreună încă trei luni şi după am divorţat la notar. Divorţul a durat cam 7-8 luni. Am stat mai mult divorţaţi decât căsătoriţi', spunea fosta soţie a lui Cristian Daminuţă, după divorțul din ianuarie 2019.


Citește și:

Alex Bodi, primele declarații din închisoare! Ce spune despre întâlnirea cu milionarul turc: „El pomenea de Bianca'

Ada Condeescu a născut! Actrița a adus pe lume un băiețel: „Fericire pură!’

Diego Maradona a fost înmormântat la Buenos Aires. Poliția a intervenit cu gaze lacrimongene, după un incident