Totul despre nunta dintre Alina Vidican și milionarul american. Când se mărită fosta soție a lui Borcea

 Dumba Gabriela
.

Alina Vidican și milionarul american Claude Senhoreti sunt la un pas de nuntă! La cinci ani de la divorțul de Cristi Borcea, Alina este pregătită să îmbrace din nou rochia de mireasă și în această vară va face pasul cel mare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Nunta dintre Alina Vidican și Claude Senhoreti va fi mai curând decât se așteptau chiar și apropiații lor. Cu toții știau că se va întâmpla la un moment dat pentru că se iubesc foarte mult și ea i-a acceptat cererea în căsătorie, dar Alina este gata să fie mireasă din nou chiar în luna august 2021.

180173009-3951011868350217-8688323187426167434-n180173009-3951011868350217-8688323187426167434-n

Claude și Alina Vidican vor veni și în România, împreună, pentru o mică petrecere care să marcheze căsătoria lor, o petrecere care, practic, va fi dedicată rudelor timișorencei care nu vor putea ajunge la evenimentul care va avea loc la Miami, în Statele Unite, potrivit surselor Fanatik.

Motivul pentru care au grăbit evenimentul, susțin sursele citate, este legat de relația pe care o au cei doi, atât Alina Vidican, cât și Claude, milionarul american de origine braziliană, simțind nevoia să devină, oficial, o familie în cel mai scurt timp.

Cei doi sunt nedespărțiți, Alina Vidican însoțindu-l pe Claude, pilot de curse profesionist, prin toată America pentru a-i fi alături în momentele tensionate de pe traseu, iar nunta lor va avea loc, cel mai probabil, în pauza competițională din această vară.

'Alina va avea un nou nume, curând. Îi mulțumesc partenerei mele de viață, Alina, pentru dragostea pe care mi-o arată și pentru suportul pe care mi-l oferă', spunea, recent, Claude.

Ba chiar, Claude a purtat o ținută personalizată pentru a scoate în evidență că intențiile lui în ceea ce o privește pe Alina sunt cât se poate de serioase. În momentul în care a fost premiat și a urcat pe podium pentru participarea lui la cursă, acesta s-a fotografiat alături de Alina Vidican, purtând o bluză pe care era scris „Alina Senhoreti’, dând de înțeles că fosta soție a lui Cristi Borcea își va schimba numele în buletin destul de curând.

Citește și: Cât de mult s-a schimbat Alina Vidican, în 10 ani, de la nunta cu Cristi Borcea, până în prezent.Operațiile estetice au transformat-o

Citește și: Lovitură pentru Alina Vidican!Decizia luată de Cristi Borcea în legătură cu firmele din America

Citeste si: Alina Vidican și copiii lui Cristi Borcea s-au mutat cu logodnicul ei milionar? Detaliile care i-au dat de gol

Alina Vidican și Claude, împreună de peste doi ani

Chiar dacă Alina Vidican și Claude și-au asumat relația făcând anunțul de logodnă abia în această primăvară, cei doi se afișează împreună de mai bine de un an și jumătate.

Alina Vidican a păstrat secretul relației lor de atunci, însă, după ce a primit de la iubitul ei inelul de logodnă cu diamante, fost soție a lui Cristi Borcea a decis să își asume relația public.

Cum s-au cunoscut Alina Vidican și Claude Senhoreti

Pe cei doi îndrăgostiți i-a adus împreună pasiunea comună pentru automobile. Alina şi milionarul s-au cunoscut în momentul în care fosta soţie a lui Cristi Borcea a vrut să îşi achiziționeze o mașină Ferrari în valoare de 200.000 de euro de la firma lui. Cucerit de farmecul Alinei, Claude i-a făcut o reducere substanțială, iar atunci a început și povestea lor.

Alina Vidican a renunțat și la business-ul pe care îl conducea la Miami și, acum, se ocupă de imaginea viitorului ei soț, însoțindu-l la toate cursele și pozând, adeseori, alături de el.

S-au cunoscut în momentul în care Alina a cumpărat mașina. S-au plăcut, au început să iasă împreună, iar apoi totul s-a transformat într-o relație serioasă. Claude este brazilian la origine, e născut în Sao Paulo. A fost căsătorit câțiva ani, a divorțat, și s-a stabilit în Florida‘, a spus o sursă, pentru fanatik.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton