Totul despre fiica lui Cătălin Moroșanu, Natalis: "Regret că nu am stat mai mult alături de ea"

.

Natalis, fiica lui Cătălin Moroșanu, este un subiect tabu pentru luptătorul de la Survivor. Moro vorbește foarte rar despre fiica lui, doar persoanele foarte apropiate știu cum arată și subiectul este învăluit într-o discreție totală. Natalis Moroșanu a împlinit 11 ani pe 16 februarie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

„Cine este fiica lui Cătălin Moroșanu?' se întreabă fanii emisiunii Survivor, de la Kanal D. După ce a fost eliminat din competiție, luptătorul a menționat, în mesajul de adio, și faptul că a fost ziua fetiței lui pe 16 februarie. Astfel, fostul Faimos de la Survivor a stârnit curiozitățile despre viața sa de familie, însă Moroșanu a preferat dintotdeauna să păstreze discreția în privința fiicei sale.


După ce a fost eliminat de la Survivor, Cătălin Moroșanu a dezvăluit un lucru dureros pentru el și anume că nu a fost alături de fiica lui, Natalis, când a împlinit 11 ani.

Moroșanu nu a dat niciodată detalii despre fetița lui, însă un articol mai vechi, publicat de bzi.ro, menționa că Natalis s-a născut prematur, la 2.1 kg și ar fi avut atunci probleme neurologice. La acel moment, evoluția stării de sănătate a fetiței era una favorabilă, însă Cătălin Moroșanu a evitat să deschidă ulterior subiectul și nu a mai oferit detalii despre fiica lui, Natalis.


Moroșanu, măcinat de dorul de fiica lui, la Survivor

Moroșanu a recunoscut că pe 16 februarie a avut un moment de cumpănă. Nu îşi mai găsea locul în competiţie din cauza divergențelor între coechipieri, deja erau certuri grave în echipa Faimoşilor la acea dată. Scandalurile se ţineau lanţ între Zanni şi Elena Marin, iar Moroșanu mereu a vrut ca echipa să fie unită, să le dea o direcţie şi să aibă mereu moralul ridicat chiar şi atunci când pierd.
Însă, în acea zi, pentru Moro, lucrurile aveau o încărcătură şi mai profundă, iar el şi-a dat seama abia mai târziu. Acest episod l-a povestit după momentul eliminării în faţa tuturor concurenţilor că o lecţie de viaţă şi să că fiecare să nu uite ce are acasă şi să preţuiască.


Este un carusel, un tonomat de sentimente. Dane, sa stii ca acest concurs, pentru mine a insemnat foarte mult. Nu mi-am imaginat ca pot sa gandesc asa negativ fata de colegii mei, ca ii urasc, ca imi doresc sa piarda unele probe doar pentru ca nu aveam sentimente bune fata de ei. Pe 16 februarie stateam si ma gandeam de ce Zanni e asa, de ce Culita e asa, de ce Jador e asa. Asa rai. Poate si eu eram. Cu mainile goale am sapat un WC si nu am realizat ca pe 16 februarie era ziua fiicei mele, Natalis.


Din punct de vedere psihic, traim in alta lume, traim intr-un Matrix. Sunt multe lucruri importante, realizam cat de egoisti suntem, cat de diferiti suntem, uitam de familie, de prieteni, ii ignoram. Sunt multe lucruri care nu ne fac cinste si trebuie sa apreciem ce e in viata noastra.' , a declarat Moroșanu potrivit kanald.ro.

Cătălin Moroșanu își dorește un frățior pentru fiica lui, Natalis

Cătălin Moroşanu şi soţia își doresc foarte mult încă un copil. Sportivul vrea să îi ofere fetiţei lui, Natalis, un frăţior sau o surioară.


Când îmi iau fata în braţe trăiesc cel mai frumos moment din viaţa mea. Înainte să o am pe fiica mea, la vreo 22 de ani, ziceam că am timp şi de copii, că oricine poate face, că eu trebuie să am glorie, să fiu în top.

Acum, la vârsta de 35 de ani, văd cât de important este copilul. Am avut şi glorie, sunt şi în top, dar am şi un copil. Când ai un copil, ţi se schimbă total viaţa. Acum ne mai dorim, un frăţior sau o surioară pentru fetiţa mea, nu are importanţă ce e, doar să fie sănătos’, spunea Cătălin Moroşanu anul trecut.


Citeste si: Cătălin Moroșanu de la Survivor a avut o copilărie grea: „Am crescut în pădure'

Citeste si: Soția lui Cătălin Moroșanu, primele declarații după ce Faimosul s-a accidentat: „Să vină acasă întreg…

Citeste si: Cătălin Moroșanu de la Survivor, mesaj emoționant pentru soția lui, la împlinirea a 19 ani de căsnicie: „Îmi pare rău că nu putem…'

Cel mai mare regret al lui Cătălin Moroșanu în privința fiicei lui, Natalis

În urmă cu doi ani, înainte de a participa la emisiunea Ferma, de la Pro TV, Cătălin Moroșanu i-a acordat un interviu sincer lui Jorge, în care a povestit și despre relația cu fiica lui, Natalis.


‘Regretul meu cel mai mare este ca nu am stat mai mult alaturi de fetita mea, nu m-am implicat mai mult in educatia ei si faptul ca tot timpul am fost plecat pe drumuri, ba la Iasi, ba la Bucuresti, ba la gale, ba la tot felul de emisiuni, nu am avut timp.

Cred ca pentru copiii nostri ar trebui sa ne facem mai mult timp liber sa putem sa ii crestem si sa fim alaturi de ei. Fetita mea are opt anisori…’, a marturisit Moroșanu, cu lacrimi in ochi, pentru vlogul lui Jorge.


Ce surpriză pregătește Cătălin Moroșanu pentru fiica lui, Natalis, când va împlini 18 ani

Tot în discuția cu Jorge, Catalin Morosanu a dezvaluit că a decis sa ii faca o surpriza fiicei lui, Natalis, când va împlini 18 ani.

‘In functie de cat de maturi sunt copiii nostri trebuie sa luam un anumit cadou. (…) Un cadou il iei copilului in functie de ce are nevoie in acel moment, nu ca sa aratam noi altor oameni ca parinti smecheri suntem’, a explicat Catalin Morosanu, dovedind o maturitate neasteptata.