Tot ce nu vezi la TV, în Las Fierbinți. Imagini inedite din culisele serialului ProTV

 Laciu Andreea
.

Serialul Las Fierbinți a reușit să își păstreze locul în top și în pandemie. Românii așteaptă cu sufletul la gură episoadele din sezonul 18, de acum, dar și pe cele care vor fi la TV pe viitor. În aceste momente, se filmează cu drag și spor, iar rezultatele vor putea fi urmărite de către telespectatori în toamnă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cu toate că suntem încă în plină pandemie, echipa serialului Las Fierbinți merge mai departe cu filmările. Se respectă o serie de reguli extrem de stricte pentru filmări, iar acum se lucrează din greu la sezonul 19, care va apărea la ProTV în această toamnă.

Am început filmările pentru noul sezon cu drag şi cu spor, şi cu vreme bună, sperăm noi. Deşi se pare că vremea ne joacă feste puţin. Dar da, abia am aşteptat să reîncepem, sănătoşi şi voioşi, să debutăm un nou sezon sperăm noi la fel de amuzant şi pe placul celor care ne urmăresc. Va urăm vizionare plăcută în continuare', a declarat Anca Dumitra, pentru Click.

Mihai Rait din Las FierbintiMihai Rait din Las Fierbinti

Tot ce nu vezi la TV, în Las Fierbinți

Atât actorii, cât și cei din echipa de producție, poartă aproape constant măști, se dezinfectează și păstrează distanța socială. Actorii stau în rulote sau în niște corturi special amenajate, atunci când nu au filmări. În fața clădirii în care se află cârciuma lui Bobiță s-au instalat mai multe bănci cu măsuțe, pentru ca echipa să aibă un loc improvizat pentru pauza de masă, mai relatează cei de la Click.

Deocamdată, singurele cadre de interior sunt cele din „primărie” sau cârciuma lui Bobiță. În imaginile surprinse în culisele serialului îl putem vedea pe „Dorel” în timp ce fumează o țigară sau pe „Bobiță” în timp ce ține legătura cu urmăritorii lui, de pe rețelele de socializare.

Citește și: Ecaterina Ladin a născut. Actrița din Las Fierbinți a făcut publică prima poză cu bebelușul

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Dorel din Las Fierbinți: „După 3 luni am cerut-o în căsătorie”

Citește și: Cum și-a descoperit Costi Diță, alias Giani din Las Fierbinți, pasiunea pentru actorie: „La primul examen la teatru am luat nota 1″/ EXCLUSIV

Actorii din serial au interzis în barul lui Bobiță și în casa lui Celentano

Celebrul bar al lui Bobiță, din Las Fierbinți, locul unde se întâlnesc toate personajele din serial, și-a tras obloanele, fapt confirmat și de proprietar.

„Da, este adevărat că nu mai aveau voie să filmeze înăuntru după noile reguli. Au terminat joia trecută filmările şi acum avem deschis non-stop pentru clienţii din sat. Doar că trebuie să baţi la uşă sau să suni pe numărul afişat şi ţi se deschide dinăuntru, dar cumperi ce vrei şi ieşi pe terasă sau în faţa barului’, a declarat patronul barului, în exclusivitate, pentru Click

„Suntem din Fierbinţi, că doar ne-aţi găsit aici. Mi-am luat şi eu casă aici ca şi mulţi dintre actorii care joacă în serial. Se mută lumea aici că e linişte. Da liniştea asta costă cam 600.000 de lei, atât e o casă pe aici. Dar e curat şi linişte. Aveţi ce să vedeţi pe aici.

Mergeţi şi la fosta casă a lui Celentano. Acum nu se mai filmează nimic, au scos şi tot ce era pe casă, au mutat tot. Nu mai vrea omul să filmeze în curtea lui. S-a săturat să vină oamenii să o vadă ca la urs. A luat destui bani, îi ajunge', a mai declarat un localnic pentru sursa citată anterior.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton