TOPUL celor mai vandute parfumuri de vedeta

 Revista VIVA
.

Jennifer Lopez a fost desemnata „regina parfumurilor” de o parte a presei americane. Renumele l-a capatat datorita numarului mare de produse lansate si vanzarile incredibile pe care le-a inregistrat.

Produsele lansate de-a lungul anilor de diva latino au generat venituri totale de aproximativ 80 de milioane de dolari, scrie femalefirst.co.uk.

Veniturile obtinute de Jennifer Lopez in urma celor 18 parfumuri lansate in ultimii 10 ani au depasit cu mult pe cele obtinute de „rivalele” ei, actrita Sarah Jessica Parker si cantareata Madonna.

De asemenea, Britney Spears ocupa locul al patrulea, in clasamentul celor mai vandute parfumuri de vedeta, datorita produselor „Believe” si „Fantasy”, in timp ce cantareata canadiana Avril Lavigne ocupa pozitia a cincea.

Topul a fost alcatuit de site-ul Escentual.com, specializat in comercializarea produselor cosmetice si de infrumusetare.

JLo ramane regina a industriei de parfum. Sunt sigur ca aparitia in emisiunea American Idol, impreuna cu Simon Cowell, a ajutat foarte mult cifra de vanzari. Piata parfumurilor semnate de celebritati este masiva, iar moda se poate schimba foarte repede, uneori, literalmente peste noapte , a declarat unul dintre fondatorii companiei amintite.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton