Top modelul Lara Stone ar fi divorţat din cauza lui Justin Bieber

 Florentina Liutic
.

Top modelul Lara Stone a divorţat de soţul ei care o acuză de un comportament iraţional, iar acum toate privirile se îndreaptă spre pozele super sexy pe care le-a realizat pentru campania Calvin Klein în care l-a avut ca partener pe Justin Bieber.

 

Tânărul artist se pare că este motivul pentru care Lara Stone şi David Walliams s-au separat după 5 ani de relaţie în care nu au avut nicio problemă. Între ei există o diferenţă de 13 ani, Lara având 31 de ani, iar David, 44 de ani şi sunt părinţii unui băieţel născut în 2013.

 

La începutul lui 2015, erau publicate pozele cu Lara şi Justin pentru campania Calvin Klein, în care cei doi sunt foarte apropiaţi, Justin fiind la bustul gol, iar Lara topless.

 

La momentul respectiv, David Walliams s-a amuzat, întrebându-se pe Twitter cine a pus în Photoshop capul lui Bieber pe ceea ce este în mod evident corpul lui…

 

Se pare că Justin Bieber şi-a forţat norocul şi ar fi invitat-o pe Lara în oraş. Ea ar fi refuzat în mod oficial. Însă nimeni nu ştie ce s-a întâmplat cu adevărat.

 

Foto: Hepta

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton