Top modelul Alina Puscau lanseaza un remix dupa piesa Ozone, Mayiahi

.
Top modelul international Alina Puscau lanseaza un remix senzational al piesei Mayiahi a celor de la Ozone, motiv pentru care ea se va afla in Romania la sfarsitul acestei luni.

Remixul „When You Leave (Numa Numa)’ – The Basshunter Remix este realizat de DJ-ul suedez Basshunter, si va aparea si in varianta digitala in curand.


Alina a filmat si un videoclip ce urmeaza sa fie lansat pe 28 iulie, ea lucrand cu regizorul Bret Ratner, cunoscut pentru colaborarile cu Mariah Carey, Sugababes sau Madonna.

Melodia face parte de pe albumul de debut al artistei, „Everybody Wants Me’, inregistrat vara trecuta in Romania si a carui lansare este programata pentru luna septembrie. Albumul cuprinde o varietate de stiluri, de la raggae la house.

Alina Puscau este unul dintre cele mai cunoscute top modele, pozand pentru reviste celebre si colaborand cu cei mai buni fotografi, de la Bruce Weber la Patrick Demarchelier.


Muzica este o pasiune mai veche a Alinei care marturiseste ca in copilarie o imita pe Madonna.

Romanca nu este singurul top model care se lanseaza in muzica. Carla Bruni, actuala Prima Doamna a Frantei si fost top model, este deja la al treilea album din cariera, „Comme si de rien netait', ultimul sau disc inregistrand cele mai mari vanzari in prima saptamana dupa lansare.

VEZI GALERIA FOTO ALINA PUSCAU