Ce titluri regale vor primi copiii Prințului Harry și ai lui Meghan Markle, după moartea Reginei Elisabeta a II-a

.

După moartea Reginei Elisabeta a II-a, mulți oameni au fost curioși să afle ce titluri regale vor primi copiii Prințului Harry și ai lui Meghan Markle. Copiii ducilor de Sussex, Archie și Lilibet, vor deveni oficial prinț și prințesă. De altfel, aceștia vor puta și alt titlu important, în urma decesului Reginei Angliei. Iată despre ce este vorba, mai exact!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


S-a aflat ce titluri regale vor purta copiii Prințului Harry și ai lui Meghan Markle, după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Potrivit știrileprotv.ro, cei doi urmași ai ducilor de Sussex vor deveni oficial Prințul Archie și Prințesa Lilibet, în urma decesului fulgerător al Reginei Angliei.

Reginei Elisabeta a II-a s-a stins din viață joi, la vârsta de 96 de ani. A murit în liniște, înconjurată de familia, la Balmoral. Decesul ei înseamnă că strănepoții săi vor primi titluri regale în urma ascensiunii la tron a lui Charles. Astfel, copiii Prințului Harry și ai lui Meghan Markle vor purta și ei titluri regale.


Citește și: Câți copii avea Regina Elisabeta a II-a.Regina Angliei a murit la vârsta de 96 ani

Citește și: Când este înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a.Cum își pot lua cetățenii adio, de la ea

Citește și: Ce emisiune va prezenta George Tănase, la Kanal D, după ce a fost scos de pe post matinalul:„Vă avertizez că…’

Citește și: Cine este Ianula, soția lui Laurențiu Duță. Au împlinit 29 de ani de căsnicie:'Suntem împreună din liceu'

Ce titluri regale vor primi copiii Prințului Harry și ai lui Meghan Markle, după moartea Reginei Elisabeta a II-a


Potrivit unor protocoale stabilite chiar de către Regele George V, bunicul Reginei Elisabeta, copiii și nepoții unui suveran primesc automat dreptul la titlul de „Înălțimea Sa’, dar și la prinț sau prințesă.

Așadar, după ce Regina Angliei, Elisabeta a II-a, s-a stins din viață, copiii lui Harry și ai lui Meghan, Archie, în vârstă de 3 ani, și Lilibet, în vârstă de un an, vor deveni oficial prinț și prințesă. De asemenea, vor purta și titlul de „Înălțimea sa’, mai scrie sursa menționată.


Ce spunea Meghan Markle despre fiul ei în interviul cu Oprah Winfrey

În 2021, Meghan Markle vorbea, în interviul cu Oprah Winfrey, despre șocul pe care l-a asimțit atunci când i s-a spus că fiul ei, Archie, nu va beneficia de protecția poliției, pentru că nu are un titlu. Aceasta a sugerat că această hotărâre ar fi fost luată din cauza culorii pielii sale. De menționat e și faptul că, atunci când s-a născut, micuțulul a devenit strănepotul reginei, nu nepotul.

Cât despre motivul pentru care Prințul George, în vârstă de 9 ani, a primit titlul de prinț, acesta a fost datorită faptului că el e protejat de protocolul lui George V. Potrivit documentului, acesta e succesor al monarhului pe linie directă. Prințul George e cel mai mare copil al celui mai mare copil al Prințului de Wales.


Prințesa Charlotte, sora Prințului George, și Louis, poartă titlurile titluri în urma unui brevet semnat de Regina Elisabeta a II-a acum un deceniu, pe 31 decembrie 2012.

Meghan Markle nu l-a însoțit pe Prințul Harry la Palatul Balmoral


Regina Elisabeta a II-a a murit la vârsta de 96 de ani, joi, 8 septembrie 2022. Prințul Harry a ajuns ieri la Balmoral, locul unde suverana a încetat din viață. Soția sa, Meghan Markle nu l-a însoțit, potrivit TMZ.

Nepotul suveranei a venit singur, fără Meghan Markel. Inițial, reprezentanții Ducesei de Sussex au anunțat că aceasta se va îndrepta cu soțul ei spre Scoția pentru a fi alături de membrii Familiei Regale. Ulterior, aceștia au spus că planurile s-au schimbat.

De asemenea, soția lui William, Kate Middleton nu a călătorit cu fiul regelui în Scoția, deoarece se afla alături de cei trei copii în prima zi de școală.

Sursă foto: Hepta, Arhivă VIVA!