Ce titluri au primit Prințul William și soția lui, Kate, după moartea Reginei Elisabeta a II-a

 Miniosu Alexandra
.

S-a aflat ce titluri au primit Prințul William și soția lui, Kate, după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Regretata suverană s-a stins din viață joi, 8 septembrie, la 96 de ani. A murit la Castelul Balmoral din Scoția, după ce starea ei de sănătate se deterioase. Imediat după decesul ei, Prinţul William şi Catherine și-au asumat noi titluri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ce titluri au primit Prințul William și soția lui, Kate, după moartea Reginei Elisabeta a II-a? E întrebarea ce a stat pe buzele multor oameni din întreaga lume, după decesul marii suverane. Se pare că Prinţul William şi Catherine şi-au asumat la scurt timp titlurile de Duce şi Ducesă de Cornwall. Asta arată chiar contul lor oficial de Twitter.

Platinum Jubilee celebrations – Day TwoPlatinum Jubilee celebrations – Day Two

Așadar, după moartea fulgerătoare a Reginei Angliei, Prințul William și soția lui, Kate, au primit titlurile de Duce şi Ducesă de Cornwall, arată contul lor de Twitter. Conform CNN, Prinţul Charles şi Camilla erau cunoscuţi înainte cu aceste titluri.

Citește și: Prințul Charles va fi încoronat astăzi, după moartea reginei Elisabeta a II-a.Sub ce nume va domni

Citește și: Mesajul Regelui Charles, după decesul Reginei Elisabeta:”Un moment de tristețe nemărginită”

Citește și: Donald Trump, mesaj emoționant după moartea Reginei Elisabeta a II-a:”Ce mare doamnă a fost!”

Citește și: Prințul Harry a ajuns la Palatul Balmoral, locul unde a murit Regina Elisabeta a II-a.Meghan Markle nu l-a însoțit

Ce titluri au primit Prințul William și soția lui, Kate, după moartea Reginei Elisabeta a II-a

După anunțul neașteptat al morții reginei Elisabeta a II-a, biografia contului oficial de Twitter al lui Kate şi William s-a schimbat. Acesta a devenit: „Contul oficial al Ducelui şi Ducesei de Cornwall şi Cambridge şi al Fundaţiei Regale, cu sediul la Palatul Kensington'.

Înainte de noile titluri, William şi Kate au deţinut titlul de duce şi ducesă de Cambridge, notează news.ro. După moartea Reginei Elisabeta a II-a, cel care devine rege e fiul ei, Prinţul Charles. După încoronare, el va primi titulatura Regele Charles al III-lea.

Regina Elisabeta a II-a s-a stins la 96 de ani

Regina Elisabeta a II-a a fost iubită de oameni din întreaga lume. Regretata suverană s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani. Anunțul a fost făcut de Palatul Buckingham, după ce, în cursul zilei de miercuri, starea ei de sănătate se deteriorase.

Regina Angliei și-a dat ultima suflare la Castelul Balmoral din Scoția. Ea fusese plasată sub supraveghere medicală, din cauza problemelor sale. Ultimele clipe de viață și le-a petrecut în liniște, înconjurată de familie.

Ultima dată când Regina Elisabeta a II-a a apărut public a fost pe data de 6 septembrie 2022. Atunci, ea i-a cerut noului lider al Partidului Conservator, Liz Truss, să formeze un nou Guvern. Deși părea că era într-o stare de spirit bună și avea zâmbetul pe buze, la doar câteva zile distanță, din nefericire, s-a stins.

Sursă foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton