„Mi-ar plăcea să petrec timp cu ei în închisoare”. Tina Glandian, avocata fraților Tate, dezvăluire surprinzătoare. Femeia i-a apărat pe Michael Jackson și Mike Tyson

 Dumba Gabriela
.

Tina Glandian, avocata fraților Tate, dezvăluire surprinzătoare. Tina Glandian, avocata fraţilor Tate, a declarat că i-ar plăcea să petreacă timp în închisoare, alături de clienții ei, pentru a vedea cum sunt condițiile în care sunt reținuți Andrew și Tristan Tate. Tina Glandian este o avocată celebră în America, acolo unde i-a apărat Michael Jackson, Mike Tyson sau Chris Brown. Iar acum, Tina Glandian a venit să-i scoată din închisoare pe frații Tate, deși s-a lovit de un prim refuz al judecătorilor români.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Tina Glandian, avocata fraților Tate, dezvăluire surprinzătoare. Tina Glandian, avocata fraților Tate, nu i-a impresionat pe judecătorii români. Curtea de Apel Bucureşti a respins, miercuri, contestaţiile depuse de fraţii Andrew şi Tristan Tate împotriva deciziei instanţei de fond prin care au fost prelungite cu 30 de zile mandatele de arestare emise pe numele lor.

screenshot-2023-02-03-at-14-54-00-avocata-din-sua-nu-i-a-impresionat-pe-judecatorii-romani.-fratii-andrew-si-tristan-tate-raman-in-arest-preventivscreenshot-2023-02-03-at-14-54-00-avocata-din-sua-nu-i-a-impresionat-pe-judecatorii-romani.-fratii-andrew-si-tristan-tate-raman-in-arest-preventiv

Tina Glandian, avocata fraților Tate, dezvăluire surprinzătoare

Tina Glandian, avocata vedetelor de la Hollywood, angajată de fraţii Tate să îi apere în România, a făcut dezvăluiri într-un interviu acordat Mariei Coman, pentru Antena 3 CNN.

„Am fost contactaţi şi a fost interesant pentru noi, întrucât sunt cetăţeni americani deţinuţi într-o ţară străină, fără să le fi fost aduse niciun fel de acuzaţii oficiale, iar pentru noi este un subiect în care vrem să ne implicăm. Nu pot să pledez în faţa curţilor din România, dar sunt aici ca să îi asist, lucrez împreună cu echipa din România.

Am fost dezamăgiţi, foarte dezamăgiţi de decizia curţii care a blocat apelul. Speram la un răspuns diferit şi ca fraţii să fie deja acasă la această oră. Voi continua să lucrez cu echipa de aici, să vedem care sunt următorii paşi ca să îi scoatem pe fraţi din închisoare.

Suntem încrezători că nu va fi nevoie să aşteptăm până la sfârşitul lunii, până pe 27, vom acţiona până atunci şi vom face încă o cerere, nouă, să îi scoatem din închisoare.

Mi-ar plăcea să petrec timp cu ei în închisoare, să văd condţiile cu ochii mei”, a declarat Tina Glandian.

Citește și:Din ce bani trăiește Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu: „Nu am un loc de muncă stabil și nici nu caut'

Citește și:Roxana Hulpe a publicat prima imagine cu fiica ei nou-născută: „Nu mă mai satur să fiu fericită'

Citește și:„Am fost foarte afectată’. Catinca Roman, prima reacție după ce sora ei, Oana Roman, a spus că refuză să-și viziteze mama în centrul de recuperare

Tristan Tate a cerut să fie eliberat pentru a devenit tată

Avocata Tina Glandian a organizat o conferință de presă chiar înainte de a afla verdictul Curții de Apel, și a răspuns la câteva întrebări. De acum înainte, ea îi va consilia și se va sfătui cu avocații care vor pleda pentru frații Tate, pentru a le construi o apărare mai bună.

Avocata a anunțat că frații Tate au cerut să fie eliberați din arestul preventiv 'pe baza lipsei de probe și pe baza lipsei antecedentelor penale'. În plus, unul dintre frați a cerut să fie eliberat pentru că tocmai a devenit tată.

'Au mai fost aduse și alte argumente, ca de exemplu faptul că Tristan are un copil de 3 săptămâni pe care nu a avut oportunitatea să-l întâlnească încă. Pentru că frații Tate sunt în arest de mai de mult timp, adică nu a apucat să-și cunoască copilul, pentru că a fost arestat înainte de a-și putea cunoaște copilul.', a spus Tina Glandian, potrivit stirileprotv.ro.

De altfel, avocata celebrităților din SUA a subliniat faptul că frații Tate sunt în arest fără ca acuzațiile oficiale să fie formulate împotriva lor.

'Faptul că această investigație, această anchetă, a început din aprilie și suntem acum în februarie, deci este aproape un an de când a început această investigație și totuși nu a fost pus sub acuzare, spune foarte multe despre probele existente în momentul de față în dosar', a spus Tina Glandian.

Ea a mai precizat că firma sa de avocatură a decis să intervină în acest caz din România pentru că vrea 'să se asigure că cetățenii americani sunt protejați cum trebuie și că le sunt respectate drepturile cât timp ei se află pe teritoriul unei alte țări, indiferent dacă aceasta este România sau orice altă țară'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton