Timișoreanca Iasmina îi face încă un copil milionarului care deține Statuia Libertății: "A rămas cu gura căscată!"

.

Timșoreanca Iasmina Milutinovici-Hill şi milionarul de 63 de ani, care are în proprietate Statuia Libertăţii, Bradford Aaron Hill, se pregătesc să devină părinţi a doua oară. Cei doi mai au un băieţel de doi ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Acum trei ani şi jumătate, o timişoreancă de 27 de ani atunci devenea celebră în toată lumea odată cu povestea de dragoste cu bărbatul care deţine cel mai important obiectiv turistic din SUA – Statuia Libertăţii.


Bradford Aaron Hill, în vârstă de 63 de ani acum a cunoscut-o pe blondina Iasmina Milutinovici în 2014, când aceasta a făcut un stagiu de practică la compania americanului.

Diferenţa de vârstă nu a reprezentat vreun impediment pentru timişoreancă, iar în vara lui 2018 cei doi s-au căsătorit la Rainbow Room, din celebrul zgârie-nori 30 Rockefeller Plaza din New York, potrivit click.ro.


Petrecerea a durat trei zile, ca în poveşti. Evenimentele s-au ţinut lanţ pentru cuplu, iar la câteva luni au devenit părinţi, aşa că fericirea a fost şi mai mare pentru ei. Băiețelul lor, pe nume Michael James, are doi ani acum și în câteva luni își va întâmpina un frățior sau o surioară.

‘Sunt însărcinată. Suntem foarte fericiți, încercăm de aproape un an. Este o binecuvântare, doamne ajută! A fost aproape din greșeală, când am zis că gata, o lăsăm bală, m-am apucat de sport și brusc au apărut două linii.


El a rămas cu gura căscată când a văzut testul. Este un miracol. Știu sexul, dar nu vreau să-l zic pentru că am o superstiție, dar este exact ce mi-am dorit. M-am gândit și la nume, dar nu vă spun.

A fost o sarcină grea la început, am avut grețuri, dar acum mă cam doare spatele. Este o sarcină mai grea decât prima, dar psihic sunt mai liniștită’, a spus Iasmina Hill în cadrul emisiunii ‘Showbiz Report’, difuzată numai la Antena Stars, care a menționat că este gravidă în patru luni acum.


Citește și: Marina Almășan, în scandal cu Mircea Radu și TVR:„Din decență nu povestesc totul

Citește și: Andreea
Marin, Raluca Moianu, Mircea Radu și Cătălin Măruță. Pictorial exclusiv
cu cei 4 fantastici ai televiziunii:împreună au peste un secol de
activitate!

Citește și: Cum și-a cunoscut Costi Diță soția și cum a cerut-o în căsătorie:„Am avut senzația că am deranjat-o / EXCLUSIV

Cine este Iasmina Milutinovici

Iasmina Milutinovici a absolvit Universitatea de Vest din Timişoara şi a obţinut o diplomă de master în comunicare şi relaţii publice de la Universitatea Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti, iar în prezent este şefa departamentului de comunicare corporate la Evelyn Hill, compania soţului.


„Ne-am întâlnit la muncă şi ne zâmbeam de fiecare dată când ne intersectam. Într-o zi şi-a făcut curaj şi m-a invitat la un concert al cântăreţei Katy Perry. M-am simţit uimitor cu un bărbat care este cu mult mai în vârstă decât mine, a declarat femeia. „Eu l-am sărutat prima, la acel concert. M-a scos la restaurante, la cine romantice, pe Broadway, povestea timişoreanca.


Iasmina susţine că s-a îndrăgostit de Bradford şi că vârsta nu a reprezentat niciodată un impediment în relaţia lor:

„Vârsta nu a fost niciodată o problemă, pentru că eu am mai avut relaţii cu bărbaţi mai mari. Tinerii sunt plictisitori!’.

În schimb părinţii ei  – tatăl este inginer constructor, iar mama lucrează în domeniul IT la Ministerul Apărării Naţionale din Timişoara, nu au fost prea încântaţi. „Părinţilor mei le-a fost greu să-l accepte pe Brad şi iniţial au sperat că nu e nimic serios. Dar după ce au trecut câţiva ani şi au ajuns să-l cunoască şi-au dat seama ce fiinţă uimitoare e’, a mai spus Iasmina, conform Click!.