Ți se face pielea de găină! Înțelegerea pe care Kobe Bryant și soția sa o aveau, de teama unui accident de elicopter sau de avion

 Dumba Gabriela
.

Legenda NBA, Kobe Bryant, a murit pe 26 ianuarie, în urma unui accident de elicopter, împreună cu fiica sa, Gianna, care avea 13 ani și alte șapte persoane. Inițial s-a crezut că întreaga familie Bryant s-a aflat în elicopter în momentul prăbușirii, însă, din fericire, nu a fost așa. Și asta pentru că sportivul și soția sa, Vanessa, aveau o înțelegere, de teama unui accident aviatic.

Kobe Bryant Dies In Helicopter CrashKobe Bryant Dies In Helicopter Crash

Kobe și Vanessa Bryant aveau patru fetițe, cea mai mică dintre ele venind pe lume în toamna lui 2019. Pentru a-și proteja fetele și a preveni situația tristă în care ele ar putea rămâne orfane de ambii părinți, Kobe și Vanessa aveau o înțelegere pe care o respectau cu sfințenie: nu zburau niciodată împreună, în același avion sau elicopter. Se temeau ca, în cazul unui accident aviatic, fetele lor ar putea rămâne singure, iar această situație îi îngrozea.

Kobe Bryant zbura de mulți ani cu elicopterul, pentru a petrece mai puțin timp departe de familie. Legenda NBA spunea mereu că elicopterul îl ajută să se deplaseze mai repede unde are nevoie să ajungă, iar timpul pe care, altfel, l-ar fi pierdut pe drumuri, îl poate petrece cu fetele lui.

Cine s-a mai aflat în elicopter, împreună cu Kobe Bryant

Potrivit CNN, John Altobelli (56 de ani), un cunoscut antrenor de baseball, se află printre cei decedaţi în accidentul aviatic în care au murit Kobe Bryant și fiica lui, Gianna. Fratele lui John, Tony Altobelli, a confirmat pentru CNN că John se afla în elicopter, alături de soția sa, Keri, și de fiica lor, Alyssa, care era colegă cu Gianna.

În elicopterul prăbușit pe 26 ianuarie se mai afla și Christina Mauser (38 de ani), antrenoare la o echipă de baschet feminin a unei școli din California (Harbor Day School, din Corona del Mar). Soțul ei, Matt Mauser, a confirmat decesul acesteia pe rețelele sociale.

Kobe Bryant a fost unul dintre cei mai mari jucători de baschet ai lumii. Întreaga sa carieră și-a petrecut-o la echipa din NBA, Los Angeles Lakers. A câștigat de cinci ori campionatul NBA (2000, 2001, 2002, 2009 și 2010). Bryant a fost inclus de 18 ori în echipa All-Star. În 2008, a fost desemnat cel mai bun jucător NBA (n.red. NBA MVP). La Jocurile Olimpice din 2008 și din 2012, a câștigat medalii de aur, făcând parte din echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton