Ți-l mai amintești pe Arsenie de la O-Zone? Artistul se iubește cu o rusoaică sexy și are un look total schimbat

.

Cine n-a auzit de O-Zone, Dan Bălan, Arsenie Todiraș și Radu Sârbu, ori nu era născut la finele anilor ’90, ori nu este de pe această planetă! Din păcate, cea mai de succes trupă dance românească n-a făcut față prea bine celebrității, cei trei artiști despărțindu-se în 1994. Iată cum arată și cu ce se ocupă acum Arsenie Todiraș, membrul O-Zone cu cele mai multe admiratoare.

Dan Bălan, Arsenie Todiraș și Radu Sârbu, trei băieți de peste Prut, au făcut parte din valul de artiști moldoveni care au luat cu asalt piața muzicală din România. În scurt timp, piesele băieților de la O-Zone au spart toate topurile, iar hituri ca „Dragostea din tei' ori „De ce plâng chitarele' puteau fi auzite acum 25 de ani inclusiv în cluburi din Asia, celebrul refren „Vrei să pleci, dar nu mă, nu mă iei', urmat de ilarul „Ma-ia-hi/Ma-ia-hu/Ma-ia-ho/Ma-ia-ha-ha', fiind probabil cel mai cântat din lume în acei ani.


Arsenie ține legătura cu foștii colegi de trupă de la O-Zone

Cumva însă, succesul nu a reușit să-i țină împreună pe cei trei membri O-Zone, băieții pornind pe drumuri separate. În timp ce Radu Sârbu și-a deschis o casă de discuri în România și Dan Bălan s-a lansat în muzică și peste hotare, Arsenie Todiraș – pe numele de scenă Arsenium – a rămas și el în branșă, artistul concentrându-se pe piața muzicală din Rusia, unde are mare succes.

„Am carieră solo, stau în Rusia și am zis să mă mai întorc prin România, că mă sună lumea. Nu există diferența între trupă și solo, depinde de hit. Cu băieții din fosta trupă păstrez legătura, cu Radu mai mult’, spunea Arsenie într-un interviu.


Și, într-adevăr, artistului îi merge foarte bine și ca solist, piesele sale bucurându-se de succes. În plus, Arsenie nu mai seamănă deloc cu tânărul din O-zone, solistul afișând un look mult mai îndrăzneț, iar în ultimul timp, și o culoare de păr diferită.

„M-am așezat la casa mea'

Fostul component al trupei O-Zone nu stă rău nici la capitolul dragoste, artistul fiind într-o relație cu o cântăreață tinerică de origine rusă, Mianna, alături de care și cântă, deci Arsenie (36) a îmbinat perfect viața personală cu cea profesională:


„Am prietenă, sunt de mulți ani, de vreo patru ani. M-am așezat la casa mea. Mă iubește și o iubesc foarte mult. Acum nu am luat-o cu mine în România pentru că a obosit, eu am tot umblat. Fata mea e foarte frumoasă. Îmi plac vacanțele, ne facem timp’, spunea Arsenium anul trecut, conform cancan.ro.

Foto: Facebook