Theo Rose și fostul ei iubit, Alex Leonte, s-au întâlnit la petrecerea de botez a finului lor. Imginile postate de cei doi

.

Theo Rose și Alex Leonte s-au întâlnit la petrecerea de botez a finului lor. La sfârșitul lunii mai, cei doi au devenit părinții spirituali ai unui băiețel. La acea vreme, aceștia încă formau un cuplu și au postat mai multe imagini cu momentul emoționant. Ieri seară, a avut loc petrecerea de botez a copilului, unde au fost prezenți și artista și fostul ei iubit. Iată ce imagini au postat pe rețelele de socializare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Pe data de 29 mai, Theo Rose și Alex Leonte au botezat băiețelul unui bun prieten de-al lor. Emoțiile au fost mari pentru artistă, mai ales în biserică, având în vedere că a fost pentru prima dată când a făcut asta. La acea vreme, cei doi încă formau un cuplu. În urmă cu o seară, a avut loc petrecerea micuțului Selim, iar cei doi nași nu au putut lipsi de la acest eveniment important. Pe conturile lor de socializare, aceștia au postat mai multe fotografii.

Theo Rose și Alex Leonte s-au întâlnit la petrecerea de botez a finului lor. În momentul creștinării finului lor, cei doi au părut vizibili emoționați, având în vedere noua postură în care s-au aflat. Chiar dacă s-au despărțit, aceștia au fost prezenți la peterecerea dată în cinstea copilului.


Citește și: Ce gest a făcut Anghel Damian pentru Theo Rose, pe platoul de filmare.Artista, surprinsă de iubitul ei: „Wow’

Citește și: Ce părere are Teo Trandafir despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian:'Nu înțeleg ce…'

Citește și: Cove, adevărul despre relația cu Adela Popescu, după ce s-a spus că a plecat din cauza ei de la PRO TV:„Am fost buni prieteni…’

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiul lui Cristian Țopescu.Sebastian are 23 de ani și este pasionat de modă


Theo Rose și fostul ei iubit, Alex Leonte, s-au întâlnit la petrecerea de botez a finului lor

Pe rețelele de socializare, artistul și fostul ei iubit au postat mai multe imagini de la peterecere. Printre artiștii care au întreținut atmosfera se numără Valentin Dinu, Leo de la Roșiori sau Connecte-R. De asemenea, artista a făcut mai multe fotografii și videoclipuri cu finul ei.

La rândul său, Alex Leonte a făcut publice imagini de la acest eveniment. Cei doi nu au fost surprinși împreună, semn că fiecare s-a distrat cum a știut mai bine.


Pentru petrecerea de botez a finului ei, Theo Rose a optat pentru o rochie roz, scurtă, cu o fundă imensă aplicată. În ceea ce privește machiajul, aceasta a ales ceva natural, care să-i pună în evidență trăsăturile.


Cei doi sunt nașii unui băiețel

La sfârșitul lunii mai, Theo Rose și Alex Leonte au devenit părinții spirituali ai unui băiețel. După slujba de botez, aceștia au mers într-un restaurant, acolo unde atmosfera a fost întreținută de intepreta de muzică populară Saveta Bogdan.

Cei doi au postat mai multe imagini împreună, vizibili emoționați de rolul pe care l-au îmbrățișat.

„Am botezat astăzi. E finuțul nostru, a fost foarte cuminte și suntem foarte fericiți. Mergem să mâncăm și să bem în cinstea lui. (…) Am botezat astăzi pentru prima dată în viața noastră, iar în timp ce zicea Crezul, Alex s-a hotărât să închidă guma. Nu știu de ce s-a gândit așa, dar am simțit dupa eu nevoia să continui, că părintele stătea cu cartea în fața noastră’, a susținut Theo Rose, după botezul finuțului ei.

Sursa foto: Instagram