Theo Rose și Anghel Damian, prima apariție împreună de când au confirmat relația. Cum au fost surprinși cei doi

.

Theo Rose și Anghel Damian, prima apariție împreună de când au confirmat relația. Actorul și frumoasa cântăreață formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Ambii au făcut declarații cu privire la relația lor, susținând că nu a fost vorba de infidelitate și vor vorbi, pe larg, despre subiect atunci când va fi momentul potrivit. Recent, cei doi au avut prima apariție împreună de când s-a aflat că formează un cuplu. Iată cum au fost surprinși!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Atunci când a oferit primele declarații despre relația cu Anghel Damian, Theo Rose le-a promis fanilor că va vorbit despre întreaga experiență prin care au trecut. În afara celor câteva ipostaze în care cei doi se sărută pasional, Anghel Damian și Theo Rose nu au publicat, pe rețelele de socializare, fotografii împreună. Aceștia au ales să-și țină relația departe de ochii lui și să rămână discreți. Recent, pe profilul său de Instagram, actorul a publicat prima imagine cu noua sa iubită.


Theo Rose și Anghel Damian, prima apariție împreună de când au confirmat relația. De data aceasta, cei doi nu au fost surprinși în ipostaze romantice, ci într-un cadru cu totul nou.

Citește și: Cine este Alex Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose.Este nepotul celebrului Nea Marin

Citește și: Ce au făcut Theo Rose și Alex Leonte cu două luni înainte să se despartă:'Suntem foarte fericiți'


Citește și: Theo Rose, mesaj tranșant pentru cei care îi critică povestea de iubire cu Anghel Damian:'O să ne arate timpul care a fost scopul real al acestei întâmplări'

Citește și: Ce face Gabriela Dima cu premiul de 50.000 de euro de la Masterchef:'Mi-e teamă că n-o să meargă, dar mi-aș dori…'

Theo Rose și Anghel Damian, prima apariție împreună de când au confirmat relația

Pe profilul său de Instagram, Anghel Damian a postat prima fotografie cu noua sa iubită. Cei doi sunt surprinși într-un cadru formal, alături de alți 4 actori. Aceștia se află în timpul filmărilor pentru serialul „Clanul’.


Anghel Damian este regizorul și scenaristul producției românești. Din distribuție fac parte George Mihăiță, Theo Rose, Carmen Tănase, Mădălina Craiu, Șerban Pavlu, George Ivașcu, Codin Maticiuc, Cătălin Nicolau, Constantin Dogioiu, Sergiu Costache, Vladimir Drăghia, Alice Halpert, Silviu Mircescu, Eduard Trifa, Cătălina Grama, Filip Munteanu și Bogdan Farcaș.

„Sunt în postura din spate, sunt în spatele imaginilor pe care le vom vedea. E extraordinar de bine, consider că e o evoluție profesională, sunt în continuare actor, adică joc la teatru, dar am preferat pentru un proiect de o asemenea anvergură să fiu în spatele camerelor ca să pot să gestionez mult mai bine toată partea asta de creație’, a declarat Anghel Damian potrivit libertatea.ro.


Ce spune Lia Bugnar despre despărțire de Anghel Damian

La rândul ei, actrița a oferit câteva declarații despre despărțirea de Anghel Damian. Aceasta a preferat să rămână rezervată cu privire la întreaga situație.


„Nu e genul meu de lectură și nici nu va începe să fie de acum încolo. Eu nu sunt protagonistă a nimic, nici măcar nu știu despre ce vorbiți.  În al doilea rând înțeleg că este dintr-o zonă de cancan… Scuze, am goluri mari în cultură, dar de golul de cultură cancan nu mi-e rușine.

Eu nu am făcut nicio declarație ever privind viața personală. Dacă dumneavostră îmi arătați interviuri în care povestesc despre viața personală, eu le mănânc. Chiar nu simt nevoia să știe lumea, nu am nicio treabă cu genul ăsta de situație’, a declarat Lia Bugnar potrivit fanatik.ro.

Sursa foto: Facebook