Theo Rose explică decăderea lui Fulgy de la Clejani: "Era olimpic, talentat și cuminte. Cred că..."

.

Theo Rose a fost colegă de liceu și bună prietenă cu Fulgi de la Clejani, despre care are numai cuvinte de laudă. Cântăreața spune că fiul Clejanilor a fost mereu un copil cuminte, care învăța foarte bine și foarte talentat la pian. Theo Rose nu-și explică decăderea lui Fulgy de la Clejani și cum a ajuns dintr-un copil olimpic un adult afectat de consumul de droguri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Theo Rose a fost invitată recent la podcastul „Aproximativ discuții cu Gojira’, unde a vorbit și despre fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani. Anul trecut, Fulgy a fost în centrul mai multor scandaluri provocate chiar de el. Fiul cel mic al Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a avut probleme cu legea și a fost implicat în mai multe conflicte. La un moment dat, Fulgy a declarat că din cauza drogurilor a vrut să ia viața părinților săi.

Cum explică Theo Rose stadiul în care a ajuns Fulgy


„Fulgy este foarte talentat. N-are nimeni ce să-i zică! E foarte bun pianist. E un pianist foarte bun. Când era mai mic, în liceu, Fulgy era olimpic. Cântă foarte bine și la chitară bass. Foarte bun!

E un copil foarte talentat și a și muncit. Muncea și studia întruna, adică așa mi-l amintesc eu pe Fulgy din liceu. Nu știu… Poate că s-a alăturat unor anturaje dubioase.

Eu așa tind să cred. Era foarte cuminte și cred că a vrut să iasă cumva din zona asta de cumințenie. Era foarte cuminte! Eu cu Fulgy chiar aveam ce să vorbesc.


Avea multe cunoștințe, era foarte curios, căuta, venea cu tot felul de idei, ne strângeam în săli și cântam împreună. Era o chestie foarte mișto. Îmi pare rău dacă s-a pierdut așa… din drumul ăla. Cred că avea mare potențial’, a declarat Theo Rose.

Citește și: Fosta soție a lui Marian Drăgulescu de la Survivor, despre bătăile încasate de la sportiv:„Am fost desfigurată!

Citește și: Andreea Perju și Giulia au fost prietene, dar relația lor s-a răcit:„Încăpățânată, egocentristă și un pic nerealistă


Fulgy a făcut multe declarații controversate

Anul trecut, Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, a dezvăluit public că a fost la un pas de a le lua viața părinților săi, din cauza consumului excesiv de substanțe interzise.

„Aș vrea să îmi cer scuze în mod public și să se afle de la mine, Fulgy, un copil iubit dar influențat greșit de lumea rea, adevărul adevărat.

În primul rând îmi cer scuze public părinților mei și regret pentru faptul că în trecut am fost la un mic pas de a le lua viață în urmă cu ceva timp din cauza consumului meu abuziv de droguri din vremea respectivă, atunci când am fost internat pentru prima oară la spital, ajutat de familia mea deși eu le-am greșit, ei tot m-au iubit, m-au ajutat și m-au sprijinit', a spus Fulgy pe YouTube.


Fulgy spunea, anul trecut, că a renunțat la droguri

‘M-am plictist de droguri, de iarbă și cocaină. Cam pe astea le frecventam. Iarba, că mă relaxa, iar cocaina pe afară, că toată lumea se droghează în Bucureștiul ăsta, toate cluburile, toate cafenelele, pline de consumatori. N-am nimic cu ei’ – spunea Fulgy anul trecut.


El susține că, în prezent, are un program de viață ‘foarte frumos, echilibrat’ și merge la o sală de antrenamente fizice.

„Când făceam eu treburile astea, nu știa nimeni. Nu mă deranja nimeni, nu mă oprea poliția, nu mă absolut nimic. Nu dau în gât pe nimeni, că nu sunt turnător. Spun, frate, strict de mine, atâta tot. În momentul de față nu mă droghez, am un program de viață foarte frumos, echilibrat și merg la sală, pentru că sala m-a ajutat foarte mult să scap de dependența asta, să spunem, de iarbă’ – a mai spus el în mai 2021.