Theo Rose a confirmat că este însărcinată: „E adevărat. O să aveți...”

.

Theo Rose a confirmat că este însărcinată. În urmă cu puțin timp, frumoasa cântăreață a confirmat, pe rețelele de socializare, faptul că va deveni mamă. Aceasta a încărcat un videoclip pe InstaStory, mărturisind că informația referitoare la sarcina ei este adevărată. Iată ce declarații a făcut viitoarea mămică!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


În urmă cu o zi, informația că Theo Rose este însărcinată a împânzit toată presa. Horia Brenciu a ținut să o felicite pe rețelele de socializare, mărturisind că se bucură pentru această etapă din viața artistei. Ulterior, părinții cântăreței au confirmat sarcina acesteia și au făcut primele declarații referitoare la faptul că vor deveni bunici. Cu toate acestea, viitorii părinți nu au făcut niciun comentariu referitor la acest lucru. În urmă cu puțin timp, actrița din serialul „Clanul’ a încărcat un videoclip prin care a confirmat faptul că urmează să devină mamă.


Theo Rose a confirmat că este însărcinată. Artista a ales să păstreze discreția cu privire la relația ei cu Anghel Damian și cu schimbările care au loc în viața loc de cuplu. Acum, însă, aceasta a recunoscut faptul că traversează o perioadă frumoasă din viața ei și că va aduce pe lume un copil.

Citește și: Cum și-a anunțat Theo Rose părinții că este însărcinată:’Este asumată, ea a zis că, daca pică, pică, asta e’


Citește și: Bogdan de la Ploiești, după ce a aflat că Theo Rose este însărcinată:'Sper să le cânt la botez'

Citește și: Volodimir Zelenski, după ce Polonia a fost lovită de rachete rusești:'Teroarea nu se limitează la granițele noastre'

Citește și: Constantin Codrescu a fost înmormântat cu onoruri militare. Fiica lui adoptivă a izbucnit în lacrimi:'M-ai lăsat singură'


Theo Rose a confirmat că este însărcinată

Dacă în urmă cu o zi artista a preferat să păstreze tăcerea cu privire la sarcina ei, astăzi, aceasta a făcut marele anunț. Aflată pe platoul de filmare al serialului „Clanul’, cântăreața a încărcat un videoclip în care a confirmat faptul că urmează să devină mamă.

Se pare că artista nu a aflat încă sexul copilului, având în vedere faptul că le-a transmis urmăritorilor că va veni pe lume „un nepoțel’ sau „o nepoțică’.


„E adevărat, o să aveți un nepoțel sau o nepoțică. Când iese vreau să-l strigați nepoate sau nepoată, depinde. Să fim sănătoși cu toții’, a spus artista pe InstaStory.

Cum au reacționat părinții artistei


Se pare că Theo Rose a ținut ca părinții ei să afle primii despre faptul că este însărcinată. Artista și Anghel Damian au fost în comuna Izvoarele și le-au dat vestea viitorilor bunici. Ioan Diaconu, tatăl cântăreței, a mărturisit că a rămas cu o impresie plăcută despre regizorul serialului „Clanul’ și speră ca nunta să aibă loc în viitorul apropiat.

„Sar in sus. E bucurie mare la noi in familie. Asta asteptam de ceva timp, asteptam asta. (…). Theo este asumata, ea a zis ca daca pică, pică, asta e. Theo iubeste foarte mult copiii. Ea a si botezat chiar cativa copilasi. Ne-au vizitat, nu eram acasa cand au venit. Cand am auzit ca e vorba de o veste buna am facut stanga împrejur. Am venit acasă și ne-am bucurat cu totii. Noi suntem o familie mare. Ei doi sunt foarte feirciti, traiesc ceva frumos.‘, a declarat mama lui Theo Rose la Pro TV.

Sursa foto: Facebook