Theo Rose, despre despărțirea de Alex Leonte: „A fost grea separarea”. Cum s-a schimbat viața de când este însărcinată

.

Theo Rose, despre despărțirea de Alex Leonte. De câteva luni, frumoasa cântăreață și regizorul Anghel Damian trăiesc o poveste de dragoste. Cei doi se pregătesc să devină părinți, artista fiind însărcinată în al doilea trimestru. Invitată în podcastul „Vin de-o poveste', Theo Rose a vorbit despre separarea de fostul ei partener, Alex Leonte, dar și despre schimbările care s-au produs în viața ei de când este însărcinată. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


De aproximativ jumătate de an, Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu. În curând, cei doi vor deveni părinți pentru prima dată și sunt deja nerăbdători să-și țină bebelușul în brațe. Invitată în podcastul lui Radu Țibulcă, artista a abordat mai multe subiecte despre care s-a tot scris, în ultimele luni. Aceasta a borbit deschis despre despărțirea de nepotul lui Nea Marin, mărturisind că i-a fost greu să se acomodeze cu ideea. Mai mult, aceasta a dezvăluit cum s-a aflat în presă că este însărcinată.


Theo Rose, despre despărțirea de Alex Leonte. În vârstă de 25 de ani, artista a mărturisit că este nerăbdătoare să îmbrățișeze rolul de mamă. De când a aflat că este însărcinată, jurata de la „Vocea României’ susține că viața ei s-a schimbat mult, inclusiv ierarhia priorităților.

Citește și: Carmen Harra, atac dur la adresa lui Theo Rose:'Îi doresc să aibă un palmares similar când ajunge la vârsta mea'


Citește și: Carmen Harra reacționează după declarațiile făcute de mama lui Theo Rose:’Eu nu vorbesc fără să știu. Ei nu sunt suflete pereche’

Citește și: Cum arată casa în care a copilărit Adriana Iliescu. Din ce familie provine cea mai bătrână mamă din lume:'Părinții ei erau foarte respectați'

Citește și: Nicoleta Luciu s-a împăcat cu tatăl ei. Vor petrece Crăciunul împreună:„Nu mi-am mai văzut cei patru nepoței de trei ani’


Theo Rose, despre despărțirea de Alex Leonte

Cântăreața a mărturisit ce așteptări are cu privire la rolul de mamă. Totodată, aceasta vorbit despre despărțirea de Alex Leonte, susținând că a fost o perioadă foarte dificlă și că nu încearcă să evite acest subiect.

„De când sunt însărcinată, mi-am mai pus viața la punct și am făcut și alți oameni să se gândească la viața mea și mă menajează. Prezența unui copil mă va așeza pe mine în viața mea, exact așa cum trebuie. (…) Dai un search pe Google și ai găsit totul despre noi. Noi nu mai putem, acum, să ne ascundem, să facem ceva. Eu, multe lucruri despre viața mea, le aflu din presă. A fost greu să mă obișnuiesc cu ideea, a fost grea separarea de Alex, căci despre asta vorbim, în cazul în care cred oamenii că ne ferim’, a susținut Theo Rose, în cadrul podcastului „Vin de-o poveste’.


Cum s-a aflat în presă despre sarcina artistei

În cadrul aceluiași podcast, Theo Rose a povestit cum s-a aflat în presă despre faptul că urmează să devină mamă. Se pare că aceasta a fost nevoită să anuleze un eveniment, așa că i-a cerut medicului o adeverință care să confirme sarcina. Ulterior, informația a apărut în presă, deși artista ar fi vrut să mai păstreze secretul, pentru a fi sigură că totul este în regulă cu bebelușul.

„Am sunat la doctor și i-am spus: „Te rog frumos, dă-mi ce-mi trebuie ca să trimit oamenilor, că, altfel, vor zice că încurc evenimente. La mine, nu s-a pomenit niciodată să încurc pe cineva. Efectiv, trec printr-o situație’. Și, am trimis dovada. Probabil că, de acolo, a fost foarte ușor să ajungă..spui unui necunoscut că ești însărcinată. E unul dintre cei patru oameni care știu că ești însărcinată. Îți dai seama că a ieșit pe stradă. Mi-am asumat, cumva, că urmează să se afle. A fost ciudat, că nu aveam încă o confirmare a faptului că totul decurge ok’, a adăugat aceasta.


„Sunt foarte fericită că o să am un copil’

Theo Rose a susținut că este nerăbătoare să devină mamă, fiind de părere că acest rol o va împlini. Aceasta nu a dezvăluit sexul bebelușului, mărturisind că urmează să-l afle la următoarea ecografie.


„Eu sunt fericită că sunt însărcinată, sunt foarte fericită că o să am un copil. Eu sunt înnebunită după copii, știu că chestia asta o să mă împlinească cu totul. Abia aștept să transfer grija – că, și despre asta era anxietatea mea, mă gândeam prea mult la mine, mă gândeam mult la ce poate să mi se întâmple mie, la cât de rău îmi e, dacă se întâmplă ceva. Dar, stai să vezi grijă acum, după ce o să am un copil, nu mai ai timp să fii anxios. Trebuie să ai grijă la fiecare pas pe care îl face. Abia aștept chestia asta’, a încheiat artista.

Sursa foto: Facebook