Theo Rose și Denis Hanganu, scene fierbinți în serialul „Clanul”: „Să nu se uite tata că...”

.

Theo Rose și Denis Hanganu, scene fierbinți în serialul „Clanul'. Pe rețelele de socializare, cântăreața a făcut câteva dezvăluiri despre următorul episod al producției difuzate pe ProTV. Aceasta i-a anunțat pe telespectatori că Vera și Tudor, rol interpretat de Denis Hanganu, vor fi protagoniștii unor scene de dragoste. Iată ce declarații a făcut artista!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Următorul episod al serialului „Clanul’ va fi difuzat pe 14 septembrie, iar Theo Rose a dezvăluit câteva dintre surprizele care îi așteaptă pe telespectatori. Aceasta a apucat să urmărească câteva dintre secvențele următoare, mărturisind că lucrurile se încing între Vera, personajul interpretat de ea, și Tudor, personajul interpretat de Denis Hanganu. Se pare că artista este îngrijorată cu privire la reacția tatălui ei, deși cei doi au discutat anterior despre posibilitatea difuzării unor astfel de scene.


Theo Rose și Denis Hanganu, scene fierbinți în serialul „Clanul’. În cadrul producției, artista interpretează rolul unei avocate de succes, care încearcă să-și protejeze familia. Pe de altă parte, actorul joacă rolul „băiatului rău’.

Citește și: Cătălin Zmărândescu, actor în serialul Clanul, de la Pro TV:'Am vrut să văd cum va fi'


Citește și: Ce spune Toni Grecu despre rolul lui Jojo din serialul Clanul:'Ce face ea acum nu m-a surprins deloc'

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a mers la medic și poate să rămână însărcinată, la 48 de ani:'Toate analizele s-au făcut, este muncă în progres acum'

Citește și: Cine sunt cei 8 polițiști români care joacă în serialul AXN „Oamenii legii'

Theo Rose și Denis Hanganu, scene fierbinți în serialul „Clanul’

Pe rețelele de socializare, artista a mărturisit că a urmărit câteva secvențe din următorul episod al serialului „Clanul’, fiind difuzat în avans pe platforma de streaming a ProTV. În spirit de glumă, aceasta a susținut că nu și-ar dori ca tatăl ei să vadă imaginile, având în vedere scenele fierbinți dintre Vera și Tudor.


„Mă uit la episodul 9 din «Clanul» pe Voyo. Să nu se uite tata că e…. vaaaii!!!’, a susținut Theo Rose pe Instagram.

Încă de la începutul filmărilor, artista mărturisea că între Vera și Tudor se va contura o poveste de dragoste, iar cei doi vor fi protagoniștii unor scene fierbinți. Pe de altă parte, Denis Hanganu a mărturisit că producătorii nu pun accentul pe poveștile de dragoste și pe „scenele de o anumită apropiere’.


Artista și tatăl ei, dialog despre scenele fierbinți

Vara trecută, Theo Rose a purtat un dialog cu tatăl ei, întrebându-l ce părere are despre difuzarea unor scene de dragoste în care apare și ea. Acesta s-a arătat sceptic, însă a înțeles că este vorba despre un act artistic.

În discuția respectivă, a intervenit și mama artistei, care a garantat că Ioan Diaconu nu va urmări astfel de scene.

Theo Rose:  Ce părere ai dacă în serialul ăsta, Clanul, o să am de jucat o scenă de amor. 


Tatăl lui Theo Rose:  Măi, hai să-ţi spun o chestie…Vorbim de actorie? Ideea este că îmi place, nu-mi place…

Theo Rose: Dar o să poţi să te uiţi la scenele alea? 

Mama artistei: Nu se uită, îţi spun eu că nu se uită!

Sursa foto: Facebook