„Știi cu cine a fost înainte? Cu nepotul lui Nea Marin”. Theo Rose, bârfită într-un mall din București, în timp ce era cu Anghel Damian. Reacția artistei

.

Theo Rose, bârfită într-un mall din București, în timp ce era cu Anghel Damian. Pe rețelele de socializare, jurata de la „Vocea României' obișnuiește să povestească diferite experiențe din viața privată. Recent, artista și Anghel Damian au fost la cinema, iar în drum spre ieșirea din mall au asistat la un dialog cel puțin interesant. Întâmplarea face că viitorii părinți se aflau în spatele unui grup de necunoscuți, care aveau ca subiect de discuție trecutul amoros al cântăreței. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Theo Rose, bârfită într-un mall din București, în timp ce era cu Anghel Damian. Anghel Damian și Theo Rose formează un cuplu de câteva luni bune și se pregătesc să devină părinți. Artista este însărcinată în cinci luni și va aduce pe lume un băiețel în primăvara acestui an. Invitată în podcastul lui Radu Țibulcă, artista mărturisea că este nerăbdătoare să îmbrățișeze rolul de mamă și să-și canalizeze toată energia către bebelușul ei. Pe contul de Instagram, jurata de la „Vocea României’ a împărtășit cu urmăritorii o experiență neplăcută care i s-a întâmplat recent. Aflată în mall cu Anghel Damian, aceasta a asistat la un dialog neașteptat, în care subiectul principal era chiar ea.


Theo Rose, bârfită în mall de un grup de persoane. Deranjată de discuția auzită, cântăreața a vrut să le ofere o lecție celor care i-au dezbătut viața. Gestul acesteia a fost unul neașteptat, cu atât mai mult cu cât viitoarea mămică a stat întotdeauna departe de situațiile tensionate și de conflicte.

Citește și: Cum arată Theo Rose însărcinată în luna a cincea. Și-a etalat burtica de gravidă într-o rochie mulată: ‘Ce frumoasă ești’


Citește și: „Nu o să mă oprească un copil. Probabil că o să aibă și el un parcurs greoi’. Cum își va crește Theo Rose fiul, după ce va deveni mamă

Citește și: Cum au fost surprinși Oana Zăvoranu și Alex Ashraf împreună, după zvonurile despărțirii. Ce gest neașteptat a făcut actrița față de soțul ei, în public

Citește și: „Zici că ești valutist. Propria ta prezență mă enerva'. Dragoș Bucur și Mihai Bobonete și-au spus în față ce nu suportă unul la celălalt


Theo Rose, bârfită într-un mall din București, în timp ce era cu Anghel Damian

Aflată într-un mall din București, Theo Rose a asistat la o discuție neașteptată despre ea. Un grup de necunoscuți aflați în fața acesteia îi dezbăteau viața personală și trecutul amoros, fapt care a luat-o prin surprindere pe viitoarea mamă.

„O să am toată viața mea o amintire legată de filmul ăsta. Am fost cu Anghel, eram bucuroși, că ne-a plăcut filmul. Treceam pe lângă panoul unde apare reclama mea.


În fața mea un grup de trei oameni, o doamnă cu doi domni, trecuți de 45. Ăla mai chelios s-a uitat mai insistent la panoul ăla și am zis să fiu atentă, că sigur zice ceva. Mergeam în spatele lor, dar eram atentă că sigur începea discuția despre mine. Omul a întrebat politicos: „Cine e fata asta?’ A început ea: „Asta? Stai că îi spun eu cine e asta’. A început, mi-a luat toată viața la rând. Zicea de Anghel: „Ăsta cu care e acuma e regizor, ea e cu regizorul acum, regizorul a fost cu cineva mai în vârstă decât el’. Știi cum spunea? De parcă ei nu i-ar fi plăcut să aibă un gagic mai tânăr. „Înainte, știi cu cine a fost înainte? Cu nepotul lui Nea Marin’, a povestit artista, pe rețelele de socializare.


Ce reacție a avut artista

Pentru că nu a putut închide ochii la cele întâmplate, Theo Rose a vrut să le ofere o lecție acelor persoane. Artista i-a salutat, dându-le de înțeles că a auzit întreaga discuție.


„Râdeam în spatele lor și omul ăla făcea urât, să vomite și alta nu. Anghel nu prea înțelegea, că nu prea aude bine. Într-un minut jumătate femeia aia a zis tot ce a citit în presă de mine. A stat să vadă tot ce fac. Am coborât și le-am zis și eu: „Bună seara! Vă salutăm!’. Am plecat, le-am zis ca să se simtă’, a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook