Theo Rose i-a cerut lui Anghel Damian să fie obiectiv, cu ea, la filmările pentru Clanul: „Vede și greșeli și mi le spune”

.

Theo Rose i-a cerut lui Anghel Damian să fie obiectiv la filmările pentru „Clanul'. Artista și-a făcut debutul în actorie recent, interpretând-o pe „Vera' din serialul românesc difuzat pe ProTV. Pentru că lucrează cu partenerul ei, regizor al producției, multă lume s-a întrebat care e atmosfera de pe platoul de filmare. Acum, Theo Rose a făcut mai multe declarații despre modul în care relaționează cu Anghel Damian atunci când muncesc împreună. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


În urmă cu câteva luni, Theo Rose a confirmat relația cu Anghel Damian. Povestea de dragoste dintre cei doi a început pe platoul de filmare al serialului „Clanul’, el fiind regizor, iar ea actriță. Producția reprezintă o adaptare a formatului „Insider’, din distribuție făcând parte atât actori consacrați, cât și actori aflați la început de drum. Acesta este și cazul lui Theo Rose, care a marcat debutul în actorie prin rolul pe care îl interpretează în serialul difuzat pe ProTV. Într-un interviu recent, acesta a vorbit despre contribuția lui Anghel Damian în dezvoltarea sa ca actriță.


Theo Rose i-a cerut lui Anghel Damian să fie obiectiv la filmările pentru „Clanul’. Deși formează un cuplu, artista a mărturisind că, în timpul filmărilor, amândoi dau dovadă de imparțialitate și profesionism. Cântăreața a mai adăugat că încă o încearcă emoțiile, chiar dacă primul sezon al serialului a fost deja filmat.


Citește și: Ce defecte are Theo Rose în opinia lui Anghel Damian, iubitul ei:'Niciodată nu e mulțumită'

Citește și: Ce părere are Theo Rose despre infidelitatea în cuplu:„Ce o să se aleagă de familii, că nu o să mai existe!’

Citește și: Ce reguli le-a impus Cătălin Scărlătescu angajaților din restaurant:'Nu le dau bani, nu există salariu și pauză'

Citește și: Cum a slăbit Dragoș Pătraru 42 de kilograme. La ce alimente a renunțat:„Sunt dezastru pentru sănătate’


Theo Rose i-a cerut lui Anghel Damian să fie obiectiv, cu ea, la filmările pentru „Clanul’

Artista i-a cerut iubitului ei să rămână exigent când vine vorba de rolul pe care îl joacă în serialul „Clanul’. În ciuda acestu lucru, Theo Rose a recunoscut că Anghel Damian este mai „blând’.

„El caută să rămână obiectiv și i-am cerut asta, l-am rugat. Te rog să nu mă menajezi în niciun fel, vreau să îmi spui sincer, să ceri de la mine cât de mult se poate, fiindcă dacă se poate mai bine decât o fac, vreau să fie mai bine, pentru că nu suport să știu că se putea mai bine și că eu nu am încercat măcar să dau, chiar dacă nu am suficiente resurse să o fac.


Mi se pare totuși că el e mult mai blând, așa, adică înțelege că e un proces prin care trebuie să trec și că nu o să dobândesc dintr-odată actoria asta, nu o să o am dintr-odată în sânge și o să fac eu mare performanță din prima. Asta nu cred că există și nu cred că a făcut-o cineva’, a susținut Theo Rose, potrivit playtech.ro.

„Vede și greșeli și mi le spune clar’

Theo Rose a declarat că regizorul serialului „Clanul’ este mulțumit de parcursul ei de până acum. Aceasta are parte de sfaturi din partea lui Anghel Damian, care intervine atunci când este nevoie.


„El (n.r. Anghel Damian) într-adevăr vede o evoluție, probabil că eu nu arăt așa cum mi-am imaginat eu că o să arăt făcând rolul acesta, dar nemaifăcându-l altcineva înaintea mea, pentru el e foarte simplu să departajeze personajul de mine și atunci, da, clar, el vede evoluție.

O exprimă cumva, blând, dar vede și greșeli și mi le spune clar, fără niciun fel de problemă. Dar le vede pe platou și mă corectează la timp’, a adăugat artista, potrivit sursei citate.


„Ăsta nu e lucrul care ne leagă în mod deosebit’

Theo Rose a mărturisit că serialul „Clanul’ este cel care a creat legătura sentimentală dintre ea și Anghel Damian, însă există și alte aspecte care au contribuit la consolidarea relației lor.

„De cele mai multe ori încercăm să lăsăm problemele deoparte, adică eu am multe probleme, dacă mă apuc să le aduc acasă pe toate, își face bagajul și pleacă de nu mai nimerește drumul.

Dar sunt totuși subiecte pe care e nevoie să le discutăm și atunci se întâmplă cu relaxare, dar nu vorbim doar despre asta, ăsta nu e lucrul care ne leagă în mod deosebit, a fost lucrul care a creat legătura, dar mai departe au fost multe altele care să ne închege’, a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook