Teodora de la Insula Iubirii, în pat cu ispita Ali! De ce a decis să-l părăsească pe Alex: "Mă simt ușurată"

.

Teodora de la Insula Iubirii, și ea în pat cu o ispită! Soția lui Alex a decis să pună punct căsniciei lor și a dat frâu inimii. Teodora spune că se simte ușurată acum, iar ispita Ali îi oferă ceea ce are nevoie acum, tânăra fiind convinsă că el este bărbatul ideal pentru ea și nu doar o imagine perfectă pe care o vinde la Insula Iubirii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Măritată de puțin timp cu Alex, Teodora a decis, la cei 19 ani ai săi, că ar fi mai fericită cu ispita Ali de la Insula Iubirii. Zis și făcut, așa că a dormit cu acesta și a pus punct căsniciei sale din viața reală. Teodora susține că se simte ușurată și este convinsă că a luat decizia corectă.

„Adio, Alex!'. Teodora de la Insula Iubirii, în pat cu ispita Ali


În cea mai recentă ediție a show-ului, difuzată luni, 6 iunie, Teodora Marcu, singura concurentă căsătorită din acest sezon „Insula Iubirii’, i-a propus ispitei ei masculine preferate, Ali, să doarmă împreună, mai în glumă, mai în serios.

El nu a refuzat, iar imaginile cu pricina au ajuns și la Alex, soțul Teodorei.

Îndoiala pare să se fi instalat tot mai mult în inima Teodorei, care îşi pune acum întrebări tot mai serioase în legătură cu viitorul ei alături de Alex.


Teodora a dezvăluit faptul că e pe cale de a se despărți de Alex, fiindcă simte că nu se află în relația potrivită. „Eu nu înțeleg ce se întâmplă cu mine’, îi spune ea lui Ali.

„Îți e greu, dureros. Dar doar la început, după vei realiza că e spre binele tău. Cineva te manipulează’, îi spune el.

La doar o zi după ce a declarat că şi-a dat seama că nu se află în relaţia potrivită, Teo a împărțit patul cu Ali, ispita alături de care a petrecut cel mai mult timp și care poate fi un posibil pretendent! Cei doi doar au dormit și s-au relaxat, însă au existat și câteva atingeri, îmbrățișări și gesturi tandre.


Teodora mi-a făcut invitaţia să dorm alături de ea şi n-am putut refuza! Se simte liniştită şi protejată în braţele mele!’, a declarat Ali.

De ce l-a părăsit Teodora pe Alex și a dormit cu ispita Ali, la Insula Iubirii

Teo a spus că el fost cel care a ajutat-o să își dea seama de relația cu care a venit în emisiune.

Ali m-a ajutat foarte mult să îmi dau seama de relaţia pe care o am. Acasă credeam că am relaţia perfectă şi că nimeni nu poate să mă schimbe! (..)

Vreau să mă bucur de fiecare moment care mi-a mai rămas pe insulă! (..) Mă simt așa de bine și ușurată și liberă. Nu m-am mai simțit așa. Nu mă mai interesează de nimeni. (..) Am realizat că eu și Alex nu ne potrivim’, a spus și Teodora.


Cu toate acestea, Teo a zis că are în continuare respect pentru partenerul ei și de aceea nu dorește să facă nimic care l-ar pune pe acesta într-o ipostază jenantă.

Citește și: Surpriză! Primul sărut de la Insula Iubirii, sezonul 6, a fost între două fete:„Eu am rămas….

Citește și: Cum s-au afișat Monica Gabor și Mr.Pink, după ce s-a aflat că sunt căsătoriți. Imaginea postată de vedetă

Citește și: Mesajul lui Brigitte Pastramă, după ce a anunțat că divorțează:„Lumea este plină de cei care vor să te tragă în jos


Alex nu crede că Teodora s-a cuplat cu ispita Ali

Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii, a pornit cu imaginile în cauză și către insula băieților, pentru a i le arăta soțului Teodorei.

Alex nu dorește să accepte însă că soția lui ar putea să simpatizeze un alt bărbat, iar colegii lui îi trimit mici „atacuri’ din acest motiv.

Toți ceilalți sunt convinși că Teo și Alex nu se potrivesc și că el ignoră semnele de pe insula fetelor.

Teodora l-a părăsit pe Alex, deși au venit căsătoriți la Insula Iubirii


Teodora a explicat mai clar ca niciodată că a luat decizia de renunța la relația ei cu Alex, după ce a ajuns la concluzia că nu se potrivesc.

Cât înseamnă pentru mine testul ăsta, am luat o decizie. Mă oprește respectul pentru el, aș prefera să-i spun toate lucrurile astea în față. Nu mai vreau să mai plec (de pe insulă n.r). Nu mai are rost să-i transmit, că vede și el niște lucruri. Sigur o să îi arate și ce vorbim acum‘, a mai spus ea. 

Teo le-a împărtășit ulterior și colegelor ei decizia pe care a luat-o cu privire la soțul ei, renunțând și la inelul care reprezenta uniunea ei cu Alex. 


„Și e bine?‘, întreabă el. „E foarte bine’, spune ea. „Ali e și tandru, și calm, mi-am dorit să dorm cu el’, declară tot ea.

„Teodora se atașează cam repede de mine, dar eu nu sunt aici să îmi caut o relație, mai ales cu ea din cauza vârstei. Eu sunt aici să o sfătuiesc ca să-i fie bine’, spune Ali la testimoniale.


De ce s-au despărțit Teodora și Alex Marcu de la Insula Iubirii după o lună de relație

Teodora și Alex Marcu au decis să își testeze iubirea la Insula Iubirii de la Antena 1. Povestea lor de dragoste a fost destul de complicată de la început, după cele declarate chiar de concurentă.

Ei bine, cei doi amorezi s-au cunoscut în urmă cu trei ani, însă după o lună de relație, au deci să meargă pe drumuri diferite. Tânara tocmai ce ieșise dintr-o relație și nu era într-o stare prea bună.

Totuși, aceștia s-au reîntâlnit după doi ani de zile și au decis să își mai acorde o șansă.

‘Doi ani am stat despărțiți. Nu pot să zic că chiar am fost așa împreună, am stat o lună, abia ne-am cunoscut în luna aia. Eu m-am despărțit de omul ăsta de care îți povesteam și l-am cunoscut pe el atunci, acum trei ani.

Am făcut Crăciunul cu Alex că el mi-a zis că nu vrea să facă Crăciunul cu mine, că vrea să facă cu altă femeie.

Eu nu am acceptat să îl aștept pe el și să… i-am zis că mai bine ne despărțim. Ne-am despărțit, a povestit aceasta.

Teodora a mai dezvăluit la Insula Iubirii că a mai avut o relație după despărțirea de Alex Marcu, care se pare că a făcut-o și mai puternică. Fostul ei partener de viață încă avea o relație cu fosta soție, cu care o înșela.