Teo Trandafir și-a uitat numele în timpul unei transmisiuni în direct: „În acel moment m-am întrebat cum Dumnezeu mă cheamă”

.

Teo Trandafir și-a uitat numele în timpul unei transmisiuni în direct. Invitată la emisiunea „Bară la bară', moderată de Mihai Hînda, cunoscuta prezentatoare TV a făcut câteva destăinuiri despre debutul ei în radio. Moderatoarea emisiunii „Teo Show' a povestit un moment mai puțin știut din acea perioadă a vieții ei și a dezvăluit modul în care a luat naștere brandul „Teo Trandafir'. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Teo Trandafir este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară. La început de carieră, aceasta nu a ales lumea televiziunii, ci pe cea a radioului. În tinerețe, vedeta a lucrat ca prezentatoare de știri la postul de radio 2M+, apoi a prezentat o emisiune alături de Cristin Tocan. Cu ocazia Zilei Mondiale a Radioului, Teo Trandafir a făcut câteva dezvăluiri despre experiența ei la un post de radio și a povestit cea mai frumoasă amintire pe care o are din acea perioadă.


Teo Trandafir și-a uitat numele în timpul unei transmisiuni în direct. La începutul carierei în televiziune, prezentatoarea a moderat mai multe emisiuni, precum Bună Dimineața România alături de Mircea Badea, Dimineața devreme, Teo & Mircea Show. În anul 2009, aceasta a realizat emisiunea Teo Show.

Citește și: Ce ritual are Teo Trandafir înainte de emisiune. Nu se abate niciodată de la el: „Cred că fiecare prezentator de televiziune are unul’


Citește și: Teo Trandafir, despre prima ei dragoste și anii de școală: „A fost la fel ca momentul în care m-a pupat Toto Cutugno’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține Luminița Anghel, la 54 de ani: „Am greutatea de acum 17-18 ani'

Citește și: Survivor România 2023. Patru noi concurenți au intrat în competiție

Teo Trandafir și-a uitat numele în timpul unei transmisiuni în direct


Când și-a făcut debutul în radio, vedeta se prezenta ca Teodora Trandafir, aceasta fiind varianta completă a prenumelui ei. Într-o zi, vedeta și-a uitat numele, moment în care a intervenit o colegă de studio și a prezentat-o drept „Teo Trandafir’, acesta fiind și momentul când și-a ales numele de persoană publică.

„Momentul cel mai drag din radio, pe care îl recuperez în fiecare zi, este faptul că eu am uitat într-o zi, complet, cum mă cheamă.

La finalul știrilor trebuia să mă prezint Teodora Trandafir. Și eram cu o colegă, zic numele întreg al colegei și pe foaie scria T.T. În acel moment m-am întrebat cum Dumnezeu mă cheamă?. Noroc că ea s-a prins, a împins în buton cu degetul și a zis «Teo Trandafir, vă mulțumesc pentru atenție și vă doresc un weekend plăcut în continuare>.


De atunci am rămas Teo Trandafir.(…) Mie toată lumea îmi spunea Teo, mă știa de Teo, eu nu răspundeam la Teodora’, a rememorat Teo Trandafir, potrivit Wowbiz.

Alexandra Ungureanu: „Cât am plâns eu la prima mea piesă! Prima’


La rândul ei, Alexandra Ungureanu a rememorat prima ei vizită într-un studio de radio. Artista a recunoscut că a izbucnit în lacrimi atunci când a intepretat prima melodie, fiind copleșită de emoții.

„Cât am plâns eu la prima mea piesă! Prima, cu vocea mea, pentru că ele nu îmi aparțineau, (n.r. – cânta cu trupa Sistem în 2001), «Emoții». Uite, «Emoții», o piesă bună cu care să începi o carieră’, a spus artista la „Bară la bară’.

Sursa foto: Facebook