Teo Trandafir, dezvăluiri intime despre bărbații din viața ei: "Nu suport să...". Ce spune despre o nouă căsătorie

 Dumba Gabriela
.

Teo Trandafir a fost măritată de două ori, însă presa și fanii ei nu au fost niciodată la curent cu detaliile din viața privată pentru că vedeta a ales discreția. La opt ani după ultimul divorț, Teo a dezvăluit care au fost unele dintre motivele care au determinat despărțirile de bărbații pe care îi credea „ai vieții ei”.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori, prima dată în 1990 cu pilotul Alexandru Trandafir, din mariajul lor care a durat 6 ani vedeta TV a păstrat numele soțului. În 2012, Teo s-a recăsătorit cu Constantin Iosef. A fost o căsătorie fulger! După ce se cunoscuseră pe Facebook, s-au căsătorit după 6 luni de relație și au divorțat după alte 6 luni.

Invitată în emisiunea lui Densie Rifai de la Kanal D, Teo a răspuns la întrebarea de ce crede că nu au mers căsătoriile sale.

'În secunda în care autoritatea s-a ridicat în fața mea fără blândețe, înțelegere și argumente, o dau la o parte ca pe o măsea stricată. Și la un moment dat, bărbații din viața mea pun așa un fel de stăpânire. Noi suntem parteneri, dacă nu a înțeles asta, nu-i nici o problemă, mergem mai departe. E adevărat, o dată instalată autoritatea eu nu mai funcționez, căsniciile mele nu vor mai funcționa.

Am această cerință pentru bărbatul de lângă mine, 'lasă-mă să trăiesc lângă tine așa cum îți dau libertatea să trăiești lângă mine'. Nu suport să mă întrebi cu cine vorbesc la telefon, nu suport să mă întrebi unde sunt, nu te voi întreba niciodată unde ești. Partenerii mei nu au auzit de la mine întrebarea unde ești și cu cine ești. Niciodată', a explicat Teo Trandafir.

teo-capturateo-captura

Teo s-ar mai recăsători cu un motiv

După căsătoria cu Constantin Iosef, Teo Trandafir și-a ținut relațiile departe de ochii lumii și nimeni n-a mai știut, în tot acest timp, dacă în viața ei a apărut un alt bărbat sau este singură.

'M-am tot întrebat asta. Cred că aș aștepta să crească fii-mea suficient, să fie majoră ca să nu o fac de băcănie. Adică să facă 18 ani, să se ducă în treburile ei, la studiile ei în străinătate. Eu, aici, pot să fac diferite treburi. Nu m-aș căsători niciodată la altar, dar m-aș căsători doar dintr-un motiv. Împreună cu partenerul tu construiești o viață, îți faci o căsuță, îți faci o mașinuță, în egală măsură puneți efort în aceste mici realizări meschine, dacă se întâmplă ceva cu mine, ce face partenerul meu pentru că rudele mele vor veni să mă moștenească pe mine, iar el este nimeni în drum.

Așa că dacă eu m-aș mărita, singurul motiv ar fi să-mi protejez partenerul care a muncit cot la cot cu mine în toată această perioadă, pentru că poate fi nedreptățit definitiv și eforturile lui din ultimii ani să fie zădărnicite de o chichiță legală. În momentul ăsta ar fi ridicol să ne imaginăm ca la 53 de ani îți pui pirostriile pe cap, eu una nu mă văd', a răspuns Teo Trandafir la întrebarea dacă se gâmdește la o nouă căsătorie. 

Citește și:

Mihaela Rădulescu a lucrat ca taximetrist, înainte să se angajeze în televiziune: „Munceam ca să am din ce trăi”/ EXCLUSIV

Ramona Bădescu este în doliu. Tatăl vedetei a murit de COVID-19 la spitalul pe care el l-a construit

De ce nu a avut Draga Olteanu Matei copii. Actrița a vrut să înfieze unul: 'Mi-am dat seama că…'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton