Teo Trandafir, despre prima ei dragoste și anii de școală: „A fost la fel ca momentul în care m-a pupat Toto Cutugno” / EXCLUSIV

.

Teo Trandafir ne-a vorbit deschis despre prima ei dragoste în revista VIVA! Prezentatoarea TV avea 15 ani când a simțit pentru prima dată „fluturi în stomac' și s-a îndrăgostit. Își amintește acum, cu zâmbetul pe buze, că ea și iubitul ei de la acea vreme s-au pupat o singură dată, gest de care le-a fost tare rușine. De asemenea, ne-a povestit ce fel de elevă era ea și cum au arătat pentru ea anii de școală, liceu și facultate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Teo, ne întâlnim din nou, după aproape un an și jumătate, timp în care s-au petrecut niște schimbări, cel puțin în viața ta profesională. Mă refer la faptul că „Teo Show are acum un alt format și se difuzează sâmbăta și duminica, de la ora 10.00. Care a fost cea mai mare provocare pentru tine?

Ritmul în care se desfășoară lucrurile a fost cea mai mare provocare. Acest format este mult mai alert, trebuie respectat la secundă, fiindcă altfel nu intră toate subiectele și este păcat, pentru că echipa muncește mult pentru a ține telespectatorii cât mai informați. Este nevoie, deci, și de mai multă disciplină. Interesant este că, deși sunt două ediții, nu cinci, ca înainte, muncim mai mult și rezultatele cu siguranță vor fi pe măsură, pentru că oamenii încep să se obișnuiască cu noi și cu noul format.


Citește și: Cum se înțelege Teo Trandafir cu fiica ei și ce spune despre relațiile Maiei, la 18 ani:„Sigur că există insecurități. Nu îmi cere sfaturi, pentru că…’ / EXCLUSIV

Citește și: Teo Trandafir, dezvăluiri emoționante despre relația cu Mircea Badea. Cât de greu le-a fost să se despartă, după 10 ani de radio:„Am plâns în fiecare seară, timp de șase luni’ / EXCLUSIV


Citește și: Andreea Bălan a fugit de acasă la 18 ani:’Nu îmi mai plăcea cum se ocupa tata de mine. Am vrut să îmi iau cariera în mâini’

Citește și: Cristina Spătar s-a căsătorit cu Vicențiu Mocanu și vrea să devină mamă din nou:'Niciodată nu poți să spui niciodată'

Teo Trandafir, despre prima ei dragoste și anii de școală

Cum te-ai obișnuit cu faptul că nu mai ai coprezentator, după ce, ani buni, ai lucrat în formula asta? Bănuiesc că e o diferență…


Sigur că e o diferență, mai ales că vorbim despre un alt format. Dacă aș fi prezentat o emisiune-maraton, de exemplu, aș fi avut nevoie de mulți coprezentatori. „Teo Show e o emisiune în care prezint niște subiecte sau susțin niște interviuri interesante cu oamenii momentului. Formula aceasta a fost cea mai potrivită.

Dacă ar fi să tragi linie acum, după 9 ani de „Teo Show, care consideri că este cel mai mare câștig al tău? Cum te-a schimbat toată această perioadă la nivel uman și ce crezi că ai reușit să aduci tu bun în viețile oamenilor în casele cărora ai pătruns prin intermediul micului ecran?


Cred că oamenii sunt cei în măsură să spună ce le-am adus bun în viețile lor în toți acești ani. Ce m-a schimbat pe mine este faptul că am reușit să cunosc oameni dspeciali pe care, altfel, poate nu i-aș fi întâlnit niciodată, oameni pe care nici măcar nu îi vedem la televizor și pe care totuși i-am adus în emisiune pentru performanțele lor; și au plăcut.

„Mie mi se părea că sunt timidă, retrasă și gri’

Apropo de adolescență, cum erai tu pe vremea școlii generale și a liceului? Ai fost o elevă timidă sau, dimpotrivă, extrovertită? Ce relație aveai cu profesorii, dar cu colegii?


Percepțiile sunt diferite; mie mi se părea că sunt timidă, retrasă și gri, iar cei care mă cunosc din liceu și cu care țin legătura în continuare îmi povestesc despre mine lucruri pe care nu mi le mai amintesc, despre tot felul de sclipiri. Eu le mulțumesc pentru faptul că mi-au fost oglinzi atunci și depozitari de secrete, și pentru faptul că își deschid cuferele în fața mea.

Pe vremea aia, nu prea puteai avea relații altele decât cele stricte între elev și profesor. În facultate mi s-au deschis ochii, atunci când rectorul Facultății de Filologie a venit și ne-a spus „stimați colegi nouă, care eram niște copii, pentru că aveam 18 ani când am intrat la facultate. Asta m-a responsabilizat, puteam să ne adresăm în pauze profesorilor cu „tu, să fim tratați ca niște domni și doamne, nu ca niște tovarăși, ca până atunci.


S-a îndrăgostit pentru prima dată la 15 ani

În cazul tău, a fost liceul cea mai frumoasă perioadă din viața de adolescent? Cum te distrai pe vremea aia? Sau te țineau părinții din scurt?

Nu ne distram, pentru că nu aveam unde. Eram minori și nu aveam voie să intrăm în restaurante, care oricum se închideau la ora 10 seara. Ne mai duceam pe la ceaiuri la colegi, dar dacă puneai muzica mai tare vecinii chemau Miliția. Pentru mine, cea mai frumoasă perioadă din viața mea a fost facultatea.


La ce vârstă te-ai îndrăgostit prima dată? A fost o iubire împărtășită? Mă întreb dacă tu ai fost cea care a avut curajul să facă primul pas…

Aveam, cred, 15 ani când m-am îndrăgostit prima dată și îmi amintesc că ne-am pupat o singură dată și am crezut că murim amândoi. Atunci nu era libertatea de acum, era rușine să te vadă vecinii. Nu am avut eu curajul să fac primul pas. El mi-a adus o ciocolată din Germania, acum se găsește și în România, și mi-a furat acel pupic. A fost la fel ca momentul în care m-a pupat Toto Cutugno. Dansam cu el și simțeam că se întâmplă, am închis ochii și mi-am zis: „Facă-se voia Ta, Doamne!, mai ales că erau de față 800 de oameni. (zâmbește)

Sursă foto: Instagram, Facebook