Teo Trandafir, adevărul despre competiția cu Andreea Marin și Mihaela Rădulescu: "Publicul din România aștepta niște frumuseți inteligente"

.

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din România. Vedeta a revenit pe micile ecrane cu emisiunea Teo Show, pe care o prezintă de aproape zece ani. Recent, Teo a vorbit despre competiția pe care a avut-o cu Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, dar și cum a reușit să rămână pe sticlă atâta vreme.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Teo Trandafir s-a lansat în televiziune în aceeași perioadă cu Andreea Marin, Mihaela Rădulescu , Dan Negru și Mircea Radu. Prezentatoarea Tv a declarat că a existat o competiție între ea și colegele sale de breaslă, motiv pentru care a fost nevoită să găsească un plus pentru a rămâne cât mai mult pe scenă.

Vedeta de la Kanal D a povestit cum a făcut față cu două dintre cele mai cunoscute moderatoare TV. Teo Trandafir a intrat în lumea televiziunii în urmă cu peste două decenii, devenind una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România.


Citește și: Ce compromisuri a făcut Teo Trandafir pentru audiență:'Toată lumea mă înjură că am adus maneaua în România'

Citește și:Ce gest a făcut Mihai Mitoșeru pentru Teo Trandafir, când a mers la spital:'Nu am să uit niciodată…'

Citește și:Răzvan Simion, urare romantică de ziua iubitei sale, Daliana Răducan:'Milioane de secunde împreună ne unesc pe vecie'

Citește și:De ce a refuzat Florin Busuioc propunerea de a juca în Las Fierbinți:„Nu trebuie să apar eu pentru că…’


Teo Trandafir, adevărul despre competiția cu Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

Teo Trandafir a vorbit despre competiția care a existat între ea și cele mai cunoscut moderatoare tv din România, Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. Vedeta de la Kanal D a mărturisit că la acea vreme, Andreea și Mihaela aveau emisiuni în același interval orar, iar Teo Trandafir a decis să caute o soluție pentru a arăta publicului inteligența ei.

„Noi am pornit într-o formulă cam așa: Mihaela Rădulescu, Andreea Marin, era Mircea Radu, cred că Dan Negru și cu mine. Imaginează-ți că eu eram cu Mihaela Rădulescu și cu Andreea Marin în aceeași ligă. Eu eram cât ele două la un loc. Și te contrez cu argumente, câte vrei, că am. Mai închiriez de la prieteni, mai una alta. Știi cum e! Mie autoironia mi-a reușit pentru asta, să mă apăr!’, a declarat Teo Trandafir pentru cancan.ro.


Teo Trandafir: „Andreea Marin are o imagine pe care și-o construiește cu mare atenție'

Teo Trandafir a mai spus că a fost nevoită să găsească un alt avantaj pe care cele două prezentatoare nu le aveau. Vedeta a mai spus că Andreea Marin știe foarte bine să își construiască o imagine. „Gândește-te la Andreea Marin, care are o imagine pe care și-o construiește și și-o susține cu mare atenție. Ai văzut-o, poziția în care stă și vorbele pe care le rostește sunt atent alese. La mine nu sunt!‘, a mai spus Teo.
De asemenea, prezentatoarea tv a mărturisit că a învățat din greșelile făcute de colegii ei breaslă și a știut ce să facă mai departe. „Mihaela Rădulescu aflată în plină glorie, a plecat la B1. Să realizeze emisiunea «Gala», emisiune de cultură. O emisiune decentă, curată, mișto. Când Florin Călinescu a plecat de la Pro TV la Tele 7abc, am plecat eu de la Pro TV la Romantica. Eu știam foarte bine că așa se va întâmpla. Pentru că văzusem ce s-a întâmplat înainte.„, a mai spus vedeta.


Teo Trandafir este una dintre cele mai vechi prezentatoare TV

Teo Trandafir, 54 de ani, este una dintre cele mai vechi prezentatoare TV. Deși a avut parte succes în cariera sa, vedeta recunoaște că a avut și momente în urma cărora a pierdut mulți fani. Teo a simțit pe propria piele acest lucru în momentul în care a semnat cu un alt post de televiziune, după plecarea de la PRO TV. De asemenea, vedeta a mărturisit că publicul nu migrează după prezentator. Excepția în caz o face în prezent Dan Negru, după plecarea de la Antena1.


„După părerea mea, la Dan Negru e formatul bun, iar postul la care a venit nu este un post mic. Dacă te duci de la un post mare la un post mic, publicul nu vine după tine! Dar el a venit de la un post mare la un post mare. Și atunci discuția nu e aceeași! Eu m-am dus de la Pro TV la Romantica, n-auzisem nici eu că există!’, a mai spus vedeta TV.

Sursa foto: Facebook