Teo este din nou singură: "S-ar putea să fiu curtată, dar..."

.

Teo Trandafir a clarificat dacă există sau nu un bărbat în viața ei în acest moment pentru că s-a tot vorbit în ultima vreme că s-ar afla într-o relație amoroasă. Teo Trandafir a fost mereu discretă cu viața ei privată și a lăsat, de-a lungul anilor, să se știe foarte puține detalii despre bărbații cu care s-a iubit.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Teo Trandafir a recunoscut, în cadrul emisiunii online „Detectorul de minciuni’ de pe canalul e YouTube „theXclusive’, că în acest moment este femeie liberă, însă că și-ar dori foarte mult să vină în viața ei un bărbat. Însă, informația a fost lăsată în coadă de pește pentru că Teo a recunoscut că este, totuși, curtată de un bărbat.

Teo este din nou singură


Teo Trandafir a recunoscut că nu se află în cea mai bună perioadă a sa din punct de vedere sentimental, fapt care o macină, însă este conștientă că tot ceea ce ste dificil acum nu va mai conta mai târziu.

„S-ar putea să fiu curtată, dar nu-mi dau seama, pentru că suntem în alte energii. În momentul ăsta, vibrația mea nu e cea care ar trebui.

Nu e cea mai grozavă perioadă din punct de vedere sentimental pe care o traversez, sunt singură în acest moment. Nu-mi place asta, n-am fost singură mult timp niciodată în ciuda faptului că mi-am ținut relațiile discret, asta nu înseamnă neapărat că am fost singură.


Dar acum sunt și sper să treacă repede, dar cred că și dacă aș fi curtată, nu aș vedea acum, dar trece’,   declarat Teo Trandafir la „Detectorul de minciuni’.

Ce admiră Teo Trandafir cel mai mult la un bărbat

Teo Trandafir se simte foarte atrasă de bărbații care au mâinile frumoase și care o fac ră râdă și să se simtă bine. De asemenea. Pe lângă blândețea și înțelegerea de care trebuie să dea dovadă un bărbat, felul în care râde este foarte important pentru vedeta Kanal D.


„Îmi plac foarte mult mâinile bărbaților, mâinile frumoase ale bărbaților. După care mă uit în ochii lor, îmi place felul în care râd, dacă râd frumos m-au cucerit, dacă mă și fac să râd pe jumate m-au făcut fericită și intelectual îmi place la un bărbat blândețea și înțelegerea, pentru că chestia asta te ține sub un papuc de catifea care îți place’, a mai mărturisit Teo Trandafir. 

Citește și: Roxana Ciuhulescu, dezamăgită de atitudinea lui CRBL, la Survivor:A scos la iveală ce era cel mai rău…


Citește și: Alexia Țalavutis de la Te cunosc de undeva, despre căsnicia ei:Nu confundăm casa cu platoul de filmare

Citește și: Andra Volos, amenințată și înjurată de Bogdan Mocanu:„Poliția va face dreptate, îți asigur asta!

Ce spunea Teo Trandafir, acum un an, despre căsătorie

Acum un an, Teo Trandafie spunea că este nevoie doar să privești modul în care o persoană se poartă pentru a putea descoperi dacă este un om iubit și fericit sau care împărtășește sentimente de iubire cu altcineva.


„Sunt lucruri despre care, chiar dacă vorbesc mai puțin, sunt evidente pentru un cunoscător al naturii umane. Un om nefericit și singur, care refuză interacțiunea umană și, implicit, iubirea, se vede, după poziția corpului, după cum îți evita privirea, schimbul de replici.


În viața de zi cu zi eu sunt un om cuminte. Acum douăzeci de ani cineva îmi spunea că atunci când se aprind luminile eu mă transform. Dar, în general sunt cuminte, îmi place să ascult și opinia celuilalt, să nu deranjez foarte tare„, a explicat Teo pentru click.ro.

Pe de altă parte, vedeta de la Kanal D nu excludea ideea unei noi căsnicii.

Încep încet-încet să mă gândesc că o căsătorie ar însemna un parteneriat social bun, care ar apăra ambele părți, și pentru mine, un miracol', menționat vedeta.