Taylor Swift şi Calvin Harris formează cel mai bogat cuplu din industria muzicală

 Florentina Liutic
.

La 25 de ani, Taylor Swift este pe culmile succesului. Artista şi iubitul ei, Calvin Harris, formează cel mai bogat cuplu din industria muzicala, reuşind să detroneze una dintre cele mai cunoscute perechi, cea formată din Beyonce şi Jay-Z, care s-au clasat anul acesta pe locul al 2-lea.

 

Potrivit topului stabilit de revista Forbes, cântăreaţa şi dj-ul britanic au câştigat 146 de milioane de dolari, bani proveniţi atât din muzică cât şi din contractele de publicitate pe care fiecare le-a avut în ultima perioadă. In schimb, Beyonce şi Jay-Z nu au reuşit să strângă „decât” 110,5 milioane de dolari.

 

Pozitia a 3-a a clasamentului este ocupată de Miranda Lambert şi Blake Shelton, cântăreţi de muzică country, care au câştigat 57 de milioane de dolari.

 

Taylor Swift traversează astfel o perioadă extrem de bună, atât pe plan profesional, cât şi personal. De câteva luni, ea trăieşte o poveste de dragoste cu Calvin, iar acum artista se află în plin turneu de promovare a albumului 1989', unul dintre cele mai bine vândute discuri.

 

Taylor şi iubitul ei nu sunt străini de topurile Forbes, artista ocupând locul al 2-lea în clasamentul sumelor câştigate de cântăreţe, iar Calvin este cel mai bine plătit dj din lume în ultimii 2 ani.

 

Foto: Hepta, Facebook

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton