Tavi Clonda și fiica lui, Victoria, la un pas să se accidenteze pe pârtia de schi: „Am avut noroc!”

.

Tavi Clonda și fiica lui, la un pas să se accidenteze pe pârtia de schi. Zilele acestea, Gabriela Cristea și familia ei se află la munte, acolo unde se bucură de zăpadă și de momentele petrecute împreună. Soțul prezentatoarei TV a ținut să documenteze întreaga excursie, așa că a încărcat un videoclip pe canalul său de Youtube. Aflat pe pârtia de schi cu fiica cea mare, Tavi Clonda a fost martorul unui accident care s-a petrecut fix lângă el. Acesta spune că a scăpat ca prin urechile acului de un incident neplăcut. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Gabriela Cristea, Tavi Clonda și fiicele lor, Victoria și Iris, se află în aceste momente în Poiana Brașov. Nu demult, cunoscuta prezentatoare TV susținea că este depășită de responsabilitățile pe care le are și recunoștea că întâmpină câteva probleme în relația cu fetițele ei. Ei bine, moderatoarea emisiunii „Mireasa’ a decis să se rupă câteva zile de rutină și să petreacă momente de relaxare cu familia ei. Cei doi soți nu au stat mult pe gânduri și au plecat la munte, acolo unde fiicele lor se bucură de zăpadă și de primele lecții de schi.


Tavi Clonda și fiica lui, la un pas să se accidenteze pe pârtia de schi. Pe canalul de Youtube, artistul a postat un videoclip în care a surprins excursia pe care a făcut-o cu familia. Cântărețul este destul de activ pe rețelele de socializare și obișnuiește să împărtășească cu fanii experiențele din viața personală și cea de familie.


Citește și: Ce boală are Tavi Clonda, după ce a ajuns la spital cu dureri mari de spate: „Nu-i de operat, dar…'

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost nași de botez. De ce a fost criticat soțul vedetei: ‘E lipsă de respect’

Citește și: Ce i-a spus Cristina Ciobănașu Oanei Moșneagu, după ce a aflat că actrița formează un cuplu cu Vlad Gherman: „Nu știu la ce s-a gândit ea atunci, dar…'

Citește și: ‘Mi-a rupt inima. Asistenta mi-a zis că se trezește noaptea și o strigă, urlă după Catinca’. Oana Roman, dezvăluire dureroasă despre mama ei


Tavi Clonda și fiica lui, la un pas să se accidenteze pe pârtia de schi

Victoria, fiica cea mare a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda, a avut parte de prima lecție de schi, la Poiana Brașov. În videoclipul postat de soțul prezentatoarei, micuța pare încântată peste măsură de întreaga experiență și se plimbă cu un singur clăpar pe stratul de zăpadă, în prezența antrenorului de schi și a tatălui ei.

La un moment dat, pârtia se umple de turiști. Unul dintre aceștia coboară în viteză și se prăbușește lângă fiica Gabrielei Cristea. Din fericire, nici schiorul și nici micuța Victoria nu s-au lovit.


„Pfff…Accident? Am avut noroc!’, a spus acesta.

„Ne-am relaxat, ne-am bucurat’

Pe rețelele de socializare, cei doi soți au postat mai multe imagini din Poiana Brașov. În același videoclip de pe Youtube, Tavi Clonda și-a exprimat bucuria văzându-și fiica crescând.


„Am ajuns în poiană. Victoria este prima dată pe schiuri. Cresc copiii. Parcă ieri era la botez și acum e prima lecție de schi. Zboară timpul’, a mai spus acesta.

Pe contul de Instagram, Gabriela Cristea a postat un videoclip din timpul vacanței și un mesaj prin care a dat de înțeles că și-a reîncărcat bateriile: „Am avut un weekend in care am dormit, ne-am relaxat, ne-am bucurat, am mancat si iar ne-am relaxat’.

Sursa foto: Instagram