Tatăl vitreg al gimnastei Cătălina Ponor, reținut de Poliție. În ce scandal este implicat

 Dumba Gabriela
.

Florin Bărbăscu, tatăl vitreg al gimnastei Cătălina Ponor, a fost reținut de Poliție și ulterior plasat sub control judiciar, după ce a lovit doi polițiști locali din Constanța.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Incidentul în care a fost implicat tatăl vitreg al Cătălinei Ponor ar fi avut loc sâmbătă, 6 martie. În timp ce se îndrepta către sala de fitness din Constanța, a fiicei sale, Florin Bărbăscu ar fi intrat cu mașina pe o stradă cu sens interzis și a fost urmărit de o mașină de poliție.

catalina-ponor-eropene-clujcatalina-ponor-eropene-cluj

Se pare că Florin Bărbăscu a fost abordat de agenții de la Poliția Locală Constanța și i s-a solicitat să se legitimeze, însă i-ar fi ignorat. La insistențele unuia dintre polițiști, el s-a întors și l-ar fi lovit, notează portalul local focuspress.ro. Cei doi polițiști loviți de tatăl fostei campioane au fost transportați la spital, ambii necesitând 3 – 4 zile de îngrijiri medicale.

Potrivit sursei citate, Florin Bărbăscu, administratorul sălii Cătălina Ponor Body Fit, a fost întâi reținut pentru 24 de ore, iar ulterior procurorii au emis o măsură preventivă.

Citește și: Drama neștiută a campioanei Cătălina Ponor. A avut o decepție sentimentală și abia acum s-a vindecat definitiv

Citește și: Detalii neștiute despre povestea de iubire dintre Cătălina Ponor și Bogdan Jianu: 'Avem o prietenie veche, din 2006'

Citește și: Gina Pistol și Smiley au publicat prima ecografie cu fetița lor. Ce au remarcat cei doi părinți / FOTO

A fost deschis un dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de ultraj. După audierea martorilor și urmărirea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zona incidentului, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au luat decizia de a-l reține pe agresor. Ulterior, s-a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Florin Bărbăscu este un fost sportiv de performanță, iar acum joacă rugbi într-o echipă de old-boys de pe litoral.

Cine este Florin Bărbăscu

Ulterior, Florin Bărbăscu a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Florin Bărbascu s-a născut la Bârlad, unde a început să practice rugby-ul la Clubul Rulmentul.

La Constanța, tatăl gimnastei Cătălina Ponor a jucat rugby la ITC, Cleopatra, CS Năvodari, RC Farul, iar în ultimii ani a fost component al echipelor de old-boys Rechinii și Farul, transmite sursa citată.

Sursa foto: Focus Press, Facebook, arhivă proprie

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton