Tatăl Ralucăi Pastramă, reacție dură după ce a aflat că fiica lui l-ar fi înșelat pe Pepe: "Este cea mai mare rușine posibilă!"

.

Tatăl Ralucăi Pastramă ar fi luat foc la auzul veștii că fiica lui și-ar fi înșelat soțul, o situație extrem de gravă în etnia lor. Ion Pastramă ar fi avut o reacție dură vizavi de infidelitatea fiicei lui în căsnicia cu Pepe și ar fi mărturisit că l-a făcut de rușine.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Speculațiile recente, legate de infidelitatea Ralucăi Pastramă în căsnicia cu Pepe, i-au pus capac lui Ion Pastramă. Socrul lui Pepe ar fi recunoscut în cercuri apropiate că Raluca i-a făcut cea mai mare rușine posibilă înșelându-și soțul.


De asemenea, Ion Pastramă ar fi întrebat-o pe fiica sa dacă ce se
vehiculează este adevărat, moment în care Raluca a negat toată situația.
Tatăl fostei soții a lui Pepe se arată foarte rușinat de situația în
care l-a pus bruneta.


La țigani, așa ceva nu se face, nu există. Nu are voie femeia să înșele. Este cea mai mare rușine posibilă. Raluca și-a făcut tatăl de râs. Pastramă Senior știa că fiica lui divorțează pentru că nu se mai înțelege cu Pepe, nu mai există armonie în casă, nu că ea a fost la munte cu un alt bărbat și alte bazaconii. A întrebat-o, sigur (n.r. pe Raluca), însă ea neagă. Vă dați seama cum s-a simțit când a văzut în ziare, este onoarea lui în joc. Îl știe și pe el atâta lume, cum mai scoate capul acum?’, au declarat surse apropiate familiei Pastramă, pentru playtech.ro.


Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că tatăl Ralucăi Pastramă are un palmares impresionant de femei, însă niciodată nu și-a lăsat familie de izbeliște pentru o altă femeie. Unde mai puneți că Ion Pastramă îi înțelege durerea lui Pepe și nu îl condamnă pentru destrămarea căsniciei cu fiica lui.


Ion a avut multe femei, dar este un familist convins, nu și-ar lăsa niciodată casa, familia, pentru alta. Niciodată. Acum este foarte supărat pe Raluca și înțelege de ce Pepe este atât de rănit. Cu toate astea, indiferent ce ar face, ea tot copilul lui rămâne. Însă, momentan, este mâhnit tare„, susțin apropiații familiei.

Pepe contestă violența domestică de care este acuzat de Raluca

În urmă cu câteva zile, după ce a ieșit din tribunal, Pepe a declarat că nu a existat niciodată vreun act de violență la adresa fostei sale soții. Latino lover-ul susține că, de fapt, tot ceea ce s-a întâmplat a fost pus la cale, bruneta încercând să construiască ‘probe’ pentru finalizarea divorțului.


Citește și:

Reacția lui Pepe după ce s-a aflat că Raluca Pastramă ar avea amant: „Fierbe tot sângele-n mine!'

Răsturnare de situație! Pepe nu caută răzbunare, Raluca vrea împăcare! Care este, de fapt, miza divorțului

Reacția neașteptată a bărbatului pentru care Raluca Pastramă și-ar fi pus căsnicia cu Pepe în pericol

‘Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi! Eu de asta am tăcut, ca să vedeți cât de furmoasă este la față, nu are nimic. Neavând nimic și-a retras plângerea acum. Nu s-a întâmplat niciun act de violență, nimic, s-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul care urmează, dar nu s-a putut a fi construite’, au fost singurele declarații ale artistului, potrivit Spynews.ro.