Tatăl Mădălinei Manole este infectat cu COVID-19, dar nu are loc la Terapie Intensivă. Decizia pe care a luat-o ar putea să-l coste viața!

.

Tatăl Mădălinei Manole este infectat cu COVID-19, iar starea sa de sănătate s-a înrăutățit în ultimele zile. Din păcate pentru Ion Manole, nu mai sunt locuri libere la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Prahova.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Potrivit antena3.ro, tatăl Mădălinei Manole, Ion Manole, a fost internat în această dimineaţă în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Prahova. Starea sa de sănătate impune transferul pe secţia de Terapie Intensivă, însă la spitalul din Ploieşti, toate paturile de la ATI sunt ocupate cu alţi pacienţi.


Lui Ion Manole i s-a propus să ajungă la spitalul din Focşani, dar familia a refuzat transferul tatălui regretatei artiste, temându-se că acesta nu va rezista până acolo, pentru că drumul este lung, iar spitalul din Focşani nu ar fi dotat suficient de bine. 


Medicii spun că starea lui Ion Manole este stabilă, dar are neapărat nevoie de un ventilator mecanic, care să-l ajute să respire.

Ion Manole a suferit un accident vascular în 2014

COVID-19 a venit pe fondul unei sănătăți și așa precare, în cazul lui Ion Manole. În 2014, tatăl regretatei artiste a suferit un accident vascular și nu se mai putea deplasa singur și nici nu mai putea vorbi.


„Mi-au spus că am făcut bine că am chemat salvarea pentru că au putut să intervină imediat şi că sunt destule şanse de recuperare. Am un organism destul de puternic, în interior. Dimineaţa când m-am trezit am chemat salvarea. Zbaterea asta a mea, undeva accetuează ceva în organismul ăsta. Seara pe răcoare ies afară şi fac câteva ture pe trotuar sprijinit de fiul meu şi de doamna mea. Trebuie să fac mişcare. Trebuie să mă feresc de căldură, de emoţii.', spunea atunci tatăl Mădălinei Manole.


În martie 2017, Ion Manole și-a pierdut soția și de atunci problemele sale de sănătate s-au agravat.

Mesajul copleșitor al tatălui Mădălinei Manole la 10 de la moartea artistei

Pe 14 iulie 2010, Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor, chiar în ziua în care împlinea 43 de ani de ziua ei. Ion Manole și-a plâns fiica în continuu și nu a acceptat ideea că s-a sinucis, fiind convins că soțul ei Petru Mircea ar fi ucis-o. Singura lui alinare este nepoțelul, Petru Jr. (11 ani) pe care aceasta l-a lăsat în urma sa. Însă, Ion Manole susține că nu l-a mai văzut pe cel mic de 10 ani și că ăi este foarte dor de el.


„L-am mai văzut prin ziare. Ginerele meu nu a vrut să vină cu copilul la mine… Poate o veni mâine (n.r. – azi) cu el, în cimitir, la fata mea! Să îl văd şi eu! Are 11 ani. Se face mare şi decide singur… Am avut o întâlnire cu o săptămână în urmă cu Mircea, pentru succesiunea soţiei mele. Am întrebat: <>. A dat din cap că e acasă, nu ştiu ce-i spune. Dar taică-său arată ca un cerşetor. Era îmbrăcat urât, cu ceva ce ar fi făcut curat prin curte, acum zece ani. Mi-a fost milă de el, ca om. Se vede că nu mai e fata mea’, a declarat Ion Manole pentru Click.