Tatăl lui TJ Miles de la Survivor, despre conflictele fiului său: "Discuțiile din afara traseului dezbină tribul"

.

Tatăl lui TJ Miles de la Survivor a comentat evoluția fiului său în competiția din Dominicană, dar și conflictele pe care acesta le-a avut cu restul concurenților. Tatăl lui TJ Miles consideră că orice discuție în afara traseului pe care o au Faimoșii nu face decât să dezbine tribul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Mihail Iordache, tatăl lui TJ Miles, a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță. El a vorbit despre parcursul fiului său la Survivor Romania 2022, spunând că a fost surprins de cartonașul galben pe care fiul lui l-a primit. Bărbatul nu consideră că fiul său este un model de perfecțiune, dar nimeni de la Survivor nu este și, până la urmă, este o competiție și toată lumea luptă cu toate armele.


Tatăl lui TJ Miles de la Survivor, despre conflictele fiului său

„Sunt puțin emoționat de ceea ce am văzut aseară, m-a surpris, dar așa cum a zis Robert, a fost un cartonaș galben, e ok să îl primești câteodată, trebuie să ai grijă să nu îl iei încă o dată.

Eu am doar un tatuaj. Mie îmi place cum se descurcă TJ în emisiune, dar mi se pare că e subiectivă părerea. Nu vreau să fiu părtinitor, dar eu zic că se descurcă bine, e luptător, a câștigat puncte.

Noi în viață nu i-am dat sfaturi lui Miles, ci opțiuni. Nu i-am zis te sfătuiesc să faci asta. Mereu a avut două-trei opțiuni. Eu zic că ceea ce face, face bine.


Dacă ar fi să dau un sfat aș da tribului, nu lui personal. Nu vreau să înțelegeți că ce face e perfect, poate are și scăpări, dar ca să consolideze tribul, ar trebui toți să contribuie într-un fel diferit.

Mi se pare puțin imprompriu, ceea ce a făcut Miles când s-a bucurat cu echipa într-un anumit mod, să îi se impute că n-are cei 7 ani de acasă mi s-a părut ciudat. Așa e el, oamenii se bucură alții se duc și plâng’, a spus acesta în emisiunea lui Cătălin Măruță. 


Citește și: De ce a acceptat Cătălin Zmărăndescu să participe la Survivor:„Am un psihic diabolic. Ce i-a spus soția înainte de a pleca / EXCLUSIV

Citește și: Emil Rengle, conflict cu toți colegii de la Survivor:„Vă prefaceți că sunteți bărbați

Citește și: Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, declarații dureroase despre relația dintre el și tatăl lui:„Mi-am tatuat tot corpul lui doar ca să vorbească cu mine…


Cum a comentat tatăl lui TJ Miles cearta acestuia cu Rengle

Tatăl lui TJ Miles a spus că cearta dintre Emil Rengle și TJ Miles a fost o chestiune minoră și spune că este normal ca fiecare concurent să aibă o doză de individualism. Este o competiție și cel mai bun trebuie să câștige.

„Cred că a fost o chestie minoră, va trece. E mai important ca ei să se sudeze ca echipă, decât să se arate cu degetul unul pe altul.

Nu îi va ajuta asta să câștige. E greu de spus dacă e individualist, mi se pare că toți sunt. CRBL nu e? Zmărăndescu nu e individualist?


I s-a reproșat că s-a bucurat singur la ștafeta cu Laura. Nu are cum să nu rămână, e prea dedicat și focusat. 

Toate discuțiile care sunt în afara traseului dezbină tribul, nu îl unește. Laura cred că a spus foarte bine să găsească lucrurile pozitive, ceea ce îi unește’, a continuat Mihai Iordache, tatăl lui TJ Miles de la Survivor.