Tatăl lui Meghan Markle, de urgență la spital. Thomas Markle a suferit un AVC

.

Tatăl lui Meghan Markle a fost dus de urgență la spital, după ce a suferit un AVC. Thomas a rămas cu sechele grave, după cum anunță chiar familia lui, având în vedere că nu mai poate vorbi. Bărbatul în vârstă de 77 de ani trece prin momente grele, iar toți apropiații lui se roagă ca acesta să se însănătoșească mai repede. Iată ce face acum, după ce ar fi rămas fără voce!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Tatăl lui Meghan Markle a fost transportat de urgență la spital, după ce a suferit un AVC. Totul s-a petrecut în urmă cu puțin timp. Din păcate, deși a ajuns rapid pe mâinile medicilor, iar aceștia i-au oferit îngrijirile necesare, bărbatul a rămas cu sechele. Conform presei străine, citată de Spynews.ro, părintele ducesei de Sussex nu ar mai putea vorbi.

Clipe grele pentru familia lui Meghan Markle. Tatăl ducesei de Sussex, cel cu care vedeta s-a aflat în conflict în ultimii ani, a suferit un accident vascular cerebral. Thomas Markle a fost transportat de urgență la un spital din Statele Unite ale Americii, mai exact din San Francisco. În momentul în care i-au apărut simptomele, bărbatul era în Rosario, Mexic.


Citește și: Thomas Markle, dispus să depună mărturie împotriva fiicei sale, Meghan Markle, în procesul intentat de sora ei:'Aș fi mai mult decât bucuros'

Citește și: Dieta lui Meghan Markle.Ce mănâncă soția Prințului Harry în fiecare weekend

Citește și: Bianca Drăgușanu o atacă pe Iulia Sălăgean, după ce i-a dat mesaje lui Gabi Bădălău:„Un bărbat e născut vânător, dacă…’

Citește și: Cum arată casa lui Bebe Cotimanis.Actorul locuiește la țară, alături de iubita lui


Tatăl lui Meghan Markle, de urgență la spital, după ce a suferit un AVC

Atunci când tatăl lui Meghan Markle a început să resimtă simptomele, bărbatul de 77 de ani era împreună cu fiul său. În orele ce au urmat, fiica lui cea mare, Samantha, i-a fost alături. Efectele pe care accidentul vascular cerebral (AVC) le-a avut asupra lui Thomas Markle sunt grave. Acesta ar fi rămas fără abilitatea de a vorbi.

De altfel, fiica cea mare a lui Thomas Markle, Samantha, a fost cea care a dezvăluit pentru publicația The Sun că ea și restul familiei se roagă ca acesta să se însănătoșească. Același cotidian mai scrie că acum, după AVC-ul suferit, tatăl lui Meghan Markle nu mai poate vorbi.


În urma AVC-ului, Thomas Markle a avut nevoie de un aport suplimentar de oxigen. Acesta nu a putut merge până la autospecială, dovadă că starea lui de sănătate e una precară. Având în vedere că a rămas fără voce, bărbatul a comunicat doar prin mesaje scrie pe hârtie.


Meghan Markle și tatăl ei, în conflict de mulți ani

Meghan Markle și tatăl ei au o relație cu adevărat complicată. În ultimii ani, ducesa de Sussex și părintele ei au fost în conflict, lucru ce a devenit imediat public. După ce ea s-a măritat cu prințul Harry, Thomas Markle a publicat o scrisoare pe care fiica sa i-ar fi trimis-o și, în același timp, ar fi a jignit familia regală britanică în repetate rânduri.

În urma unui scandal cu paparazzi, în care a fost implicat și Thomas Markle, ducesa de Sussex a hotărât să se îndepărteze de tatăl ei. Aceasta ar fi fost dezamăgită de faptul că părintele ei ar fi mințit în legătură cu ea.


Tatăl lui Meghan Markle are 77 de ani și e pensionar. În urmă cu mai mulți ani, el a lucrat în televiziune. De asemenea, el e câștigătorul unui premiu Chicago/Midwest Emmy. În plus, el a primit și două premii Daytime Emmy.

Sursă foto: Hepta, Ahivă, Captură ecran