Tatăl Alexandrei Măceșanu, la doi ani de la dispariția fetei: "Sufletul meu îmi spune că a fost traficată"

 Dumba Gabriela
.

Pe 24 iulie s-au împlinit doi ani de când Alexandra Măceșanu a dispărut din Caracal și nimeni nu mai știe nimic despre ea. Tatăl tinerei despre care se presupune că ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă susține că el nu crede în această variantă și este ferm convins că Alexandra a fost vândută traficanților de carne vie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Zeci de persoane s-au adunat sâmbătă după-amiază în municipiul Caracal, pentru a marca cei doi ani scurşi de la dispariţia Alexandrei Măceşanu. Doi ani în care fata a fost căutată de părinți și apropiați, s-a mers pe sute de piste greșite, s-au luat în calcul toate variantele posibile și nici un rezultat. Alexandra este de negăsit, dar tatăl ei nu ia în calcul varianta crimei.

18198195_421730594876174_2308734619663116047_n-118198195_421730594876174_2308734619663116047_n-1

Ion Măceșanu ia în calcul că ar fi vorba, cel mai probabil, de trafic de persoane, însă totul a rămas la fel la nivel de anchetă, din cauza numărului mare de martori, care ar trebui audiați:

„O mare durere, mai ales când vine seara și punem masa și scaunul ei este liber. Păcat că statul nu face nimic! Mare păcat! Nu doresc la nimeni să treacă o secundă, un minut, prin ce trecem noi acum. La nimeni nu doresc.

Le mulțumesc celor care au venit, celor care organizează mitingul și celor de acasă care ne susțin. Nu s-a schimbat nimic. Nimic nu s-a schimbat, nimic. Îmi pare rău că trăiesc în România. Dumnezeu să-i pedepsească. Acești doi ani au fost foarte grei.

Sufletul meu îmi spune că a fost traficată. Ce spun ei că e moartă, asta nu s-a dovedit.”, a declarat tatăl Alexandrei Măceșanu.

Citește și: După 10 ani de căsnicie și doi copii, Elena Gheorghe și soțul ei au un singur motiv de dispută:

Citește și: Adda a aflat de la ce i se trage boala de piele:

Citește și: Alin Oprea s-a logodit cu Medana! A cerut-o în căsătorie după doi ani de relație:„O așteptam de o viață’

Mami, să știi că noi nu vom renunța la tine

Nici mama Alexandrei Măceșanu nu vrea să ia în calcul ideea că adolescenra a fost ucisă, ci dimpotrivă, i-a transmis fiicei și un mesaj, în care îi promite că nu va renunța niciodată la ea:

„Eu vreau să-i transmit Alexandrei: Mami, să știi că noi nu vom renunța la tine, niciodată, indiferent ce s-ar întâmpla, ne-am da și viața pentru tine.”, a declarat Tudorița Măceșanu.

Se cere dreptate pentru Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Mai multe persoane s-au strâns în fața Primăriei din Caracal, la doi ani de la tragicul eveniment, ținând în mână fotografii cu Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

„Am venit să protestez pentru că și eu pot să fiu Alexandra, oricine poate să fie Alexandra. Nu se iau măsuri. Ar fi bine să găsim o soluție la acest caz. Am venit ca un simplu cetățean la acest protest, nu le cunoșteam pe fete. Noi toți suntem în pericol. Este groaznic după doi ani să nu se întâmple nimic.”, a menționat una dintre femeile prezente în fața instituției, pentru Gândul.ro.

Oamenii au protestat în semn de indignare, pentru faptul că nici acum, după atât de mult timp, anchetatorii nu au reușit să ducă cazul mai departe și să afle întregul adevăr.

La reuniune a participat și familia Luizei Melencu, cealaltă fată dispărută din Caracal.

„Nimeni nu a făcut nimic timp de doi ani de la dispariția lor. Speranța moare ultima. Este greu, nu am cuvinte, dar sperăm și vom spera. Trăim într-un stat corupt. Numai minciuni, neadevăruri. Cred că a fost traficată, în niciun caz omorâtă, așa cum spun autoritățile statului.”, a transmis Monica Melencu, mama Luizei.

Prezent la protest, bunicul Luizei Melencu, devastat de durere, a declarat că a obosit ca autoritățile statului român să încerce să îngroape adevărul în cazul Caracal. De asemenea, bărbatul a spus că îi condamnă pe toți cei care au luat asupra lor un păcat atât de mare, referindu-se la oamenii legii.

Cum a dispărut Alexandra Măceșanu din Caracal

Pe 24 iulie 2019, o zi de miercuri, Alexandra a plecat de acasă, din Dobrosloveni, o localitate situată la doar câţiva kilometri de Caracal, pentru a se întâlni cu prietenul său în faţa liceului „Mihai Viteazul din Caracal.

Mama fetei a intrat în panică în după-amiaza aceleiaşi zile când fata nu s-a întors şi nici nu a putut fi contactată la telefon. Niciodată nu se întâmplase să nu comunice cu părinţii săi atâtea ore, aşa că au pornit încă de atunci căutările.

La o zi distanţă, fata a reuşit să sune la 112 şi să ceară ajutor, spunând că a fost răpită, bătută şi violată şi că îi este tare-tare frică.

Poliţiştii au ajuns la locul unde fata era sechestrată de bărbatul acum judecat pentru crimă, Gheorghe Dincă, de-abia în dimineaţa zilei de 26 iulie 2019. Au mai găsit un incinerator improvizat şi oase calcinate.

În orele şi zilele următoare au ieşit la iveală noi şi noi date. Conform acestora, nu doar Alexandra Măceşanu, dar şi Luiza Melencu, o tânără de 18 dispărută în 14 aprilie 2019, tot din Caracal, ar fi căzut victimă „monstrului Gheorghe Dincă, aşa cum aveau să-l numească publicaţiile luni la rând.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton