Tatăl lui Theo Rose a confirmat faptul că artista este însărcinată: „Voi fi cel mai fericit bunic din lume”

.

Tatăl lui Theo Rose a confirmat faptul că artista este însărcinată. În urmă cu câteva ore, Horia Brenciu o felicita pe artistă pentru faptul că urmează să devină mamă, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare. Acum, tatăl cântăreței a confirmat sarcina acesteia, mărturisind că este nerbăbdător să devină bunic. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Anghel Damian și Theo Rose formează un cuplu de câteva luni. Pe lângă povestea de dragoste pe care o trăiesc, cei doi colaborează și pe platoul de filmare al serialului „Clanul’. Până în prezent, aceștia au preferat să rămână discreți cu privire la relația lor, motiv pentru care rareori s-au afișat public împreună. În urmă cu câteva ore, Horia Brenciu o felicita pe Theo Rose pentru faptul că urmează să devină mamă, însă informația nu a fost confirmată de aceasta. Acum, Ioan Diaconu, tatăl artistei, a susținut că lucrurile stau, într-adevăr, așa, fiind la curent cu această noutate de ceva vreme.


Tatăl lui Theo Rose a confirmat faptul că artista este însărcinată. Ioan Diaconu a susținut că l-a întâlnit pe Anghel Damian și a rămas cu o impresie foarte plăcută. Deși lucrurile au evoluat destul de repede între cei doi, se pare că nu există încă planuri de nuntă.

Citește și: Ce defecte are Theo Rose în opinia lui Anghel Damian, iubitul ei:'Niciodată nu e mulțumită'


Citește și: Ce părere are Theo Rose despre infidelitatea în cuplu:„Ce o să se aleagă de familii, că nu o să mai existe!’

Citește și: Anamaria Prodan, cu ochii în lacrimi din cauza lui Laurențiu Reghecampf:'Nu m-am gândit că o să ne lase pe drumuri'

Citește și: Raluca Todea și Dan Manciu s-au certat la Chefi la Cuțite:'Nu mai strigați la mine…'

Tatăl lui Theo Rose a confirmat faptul că artista este însărcinată


Se pare că artista și-a anunțat de ceva timp părinții că urmează să devină mamă. Theo Rose le-a respectat dorința celor care i-au dat viață, așa că le-a spus personal despre sarcină.

„Pe noi ne-a anunțat Theo încă de la începutul lunii noiembrie despre marele eveniment. Am sărit în sus de bucurie, fiindcă am și eu o vârstă și deja așteptam de ceva vreme nepoți. Care se cam lăsau așteptați.

Theo, cea mai mică fată a noastră, e cea care ne-a făcut marea bucurie! Voi fi cel mai fericit bunic din lume. Noi, aici, la țară, suntem mai conservatori. Așa că nu ne-am fi dorit să aflăm de prin ziare marea veste. Theo, draga de ea, a știut asta, și a preferat să ne anunțe printre primii. Nici nu vă puteți închipui ce bucurie ne-a făcut!’, a spus Ioan Diaconu pentru Playtech.ro.


„A venit la noi împreună cu prietenul ei’

Ioan Diaconu l-a cunoscut pe Anghel Damian, care i-a făcut o impresie foarte bună. Acesta a vorbit și despre relația pe care o are cu fiica sa cea mică.

„A venit la noi împreună cu prietenul ei. Ne-a făcut o impresie foarte bună, de ce să nu recunosc! Însă, nu mă întrebați când vor face nunta, căci despre fericitul eveniment nu ne-au spus încă nimic. Cred că vor bate în curând și clopotele de nuntă! Îmi doresc asta!

Pe Theo am crescut eu, o bună bucată de vreme. Mai exact, de pe când avea vreo două luni, timp de un an. În prima perioadă a vieții ei mi-am luat concediu de paternitate, special ca să am grijă de ea. Așa că pot spune că avem o relație fiică-tată mai aparte. Iar acum că voi fi și bunic, lucrurile nu pot fi decât îmbucurătoare, așa cum de altfel trebuie să fie lucrurile în viață’, a adăugat tatăl artistei.


„Așa că am rugat-o să treacă mai des pe la noi’

Tatăl lui Theo Rose a rugat-o să-și elibereze programul și să prioritizeze sănătatea ei și a copilului. Mai mult, acesta i-a propus artistei să mai petreacă timp în casa părintească.


„Am rugat-o ca de acum înainte să-și elibereze mai mult programul. Să nu mai dea curs tuturor propunerilor. Înțeleg, e vorba despre cariera unui tânăr, dar o să aibă timp de toate celelalte. Acum, ce e cel mai important, e ca mama și copilul să fie sănătoși. Așa că am rugat-o să treacă mai des pe la noi, ca să se poată odihni. Că la noi nu e ca la București!’, a încheiat bărbatul.

Sursa foto: Facebook