Tania Popa a fost eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. A părăsit competiția cu ochii în lacrimi: „Mă oftic de mor când...”

.

Tania Popa a fost eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Artista a părăsit competiția filmată în Republica Dominicană cu ochii în lacrimi. Deși susține că nu-și dorea neapărat să obțină victoria, îi pare rău că acest joc s-a terminat pentru ea. Iată ce declarații a făcut actrița la plecare, dar și reacție a avut Ruxi la aflarea veștii!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Tania Popa a fost eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’. Actrița a părăsit competiția în ediția de joi seară, 13 octombrie, difuzată la Pro TV. Vizibil emoționată, dar și tristă că pentru ea jocul s-a încheiat, artista nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi. A făcut, totuși, câteva declarații, mărturisind care a fost, de fapt, scopul ei în competiție.

În cea mai recentă ediție „„Sunt celebru, scoate-mă de aici!’, susținătorii Taniei Popa n-au avut deloc motive de bucurie. Vedeta a fost eliminată din concurs, după ce Bia Khalifa a câștigat proba eliminatorie și s-a întors la colegii din tabără.


Citește și: Viața actriței Tania Popa, un lung șir de drame:'Am stat în comă 3 luni'

Citește și: Cum a fost cerută în căsătorie Tania Popa, după doar o săptămână de relație:'Eu nici nu știam numele de familie'

Citește și: Mama Laurei Stoica, dezamăgită de concertul dedicat artistei, în ziua în care ar fi împlinit 55 de ani:„Pentru public a fost ok. Dar nu și in memoriam’

Citește și: Casa de pe Dorobanți a lui Sergiu Nicolaescu se vinde și în Bitcoin.Suma cerută este fabuloasă


Tania Popa a fost eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’

Așadar, Tania Popa a fost cea care a pierdut jocul în fața fostei sale colege, Bia Khalifa, care s-a salvat și rămâne în continuare în junglă. Cu ochii în lacrimi, actrița a dezvăluit ce a însemnat pentru ea competiția din Republica Dominicană. Consideră că a fost un moment de-a dreptul senzațional și e sigură că nu se va mai întâlni niciodată cu așa ceva.

Tania Popa a explicat că e fascinată de jocuri și că-i e ciudă de fiecare dată când e „la limită’. A mărturist, însă, că nu își dorea victoria, ci doar ca acest joc să mai continue puțin în viața ei.


„Sunt fascinată de jocuri și mă oftic de mor de fiecare dată când sunt la limită. Atât am putut, trei bile. Acest joc mi-a demonstrat că sunt o persoană cu coloană vertebrală, cu caracter și niciodată nu o să mă schimb și sunt mulțumită că sunt așa cum sunt.

Nici măcar nu îmi doream victoria, îmi doream ca acest joc frumos să mai continue un pic în viața mea, atâta tot’, a spus Tania Popa, cu lacrimi în ochi, la PRO TV.


Cum a reacționat Ruxi, după plecarea Taniei Popa

Mulți concurenți, din ambele tabere, au fost surprinși în urma verdictului de aseară, de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’. Aceștia au rămas uimiți când au văzut că de la proba eliminatorie s-au întors Bia Khalifa și Cristi Mitrea.

După ce Tania Popa a fost eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’, Ruxi și-a exprimat public mulțumirea. Concurenta a susținut că s-a întâmplat fix ceea ce și-a dorit.

„Marea surpriză de la jocul de eliminare de azi a fost că s-a întâmplat ce mi-am dorit’, a spus Ruxi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’.

Sursă foto: Facebook, Captură video