Tania Bud a avut o copilărie cu multe traume: „De când eram mică, auzeam numai...”

 Ifrim Georgiana
.

Tania Budi a vorbit despre traumele din copilărie. Este una dintre cele mai frumoase femei din România, având o carieră impresionantă în lumea modelling-ului, a actoriei, dar și a antreprenoriatului. Deși are parte de o viață la care mulți râvnesc, Tania Budi a recunoscut că a avut o copilărie dificilă, marcată de frică și violență verbală.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În anii 90, blondina era una dintre cele mai dintre cele mai cunoscute crainice TV. A jucat și în filme precum „Narcisa Sălbatică', „La urgență' sau „The Sweeter Side of Life'. La 54 de ani, fostul model a mărturisit că s-a împăcat cu deciziile luate în trecut și se menține într-o formă senzațională. Vedeta de televiziune a susținut că este adepta alimentației echilibrate și sănătoase, dar și a sportului. Totodată, aceasta a recunoscut, fără ezitare, că a călcat pragul medicului estetician pentru mici îmbunătățiri. În urmă cu ceva timp, aceasta și-a făcut o intervenție la nivelul pleoapelor, care o ajută să arate mai tânără și mai odihnită.

tania-budi-1-1tania-budi-1-1

Recent, aceasta a mărturisit că viața ei nu este așa cum pare și că se confruntă cu probleme în ceea ce privesc relațiile interumane. La baza acestora s-ar afla comportamentul abuziv al tatălui său. Tania Budi a vorbit despre traumele din copilărie. Iată ce declarații cutremurătoare a făcut blondina!

Citește și: Care este singura intervenție pe care și-a făcut-o Tania Budi:”Acum vreun an mi-am…”

Citește și: Ce dietă ține Tania Budi la 54 de ani:”Porția de mâncare la jumătate”

Citește și: Bianca și Adrian de la Casa Iubirii s-au despărțit:„Știu că nu o să-ți pice bine'

Citește și: Dieta prin care Alina Laufer și soțul ei au slăbit câte 12 kilograme:„Doar asta mâncăm la regim'

Tania Budi a vorbit despre traumele din copilărie

Invitată la podcastul Taclale, Tania Budi a mărturisit că a suferit mult în copilărie din cauza temperamentului tatălui său. Aceasta a povestit că nu îi erau permise activități specifice vârstei și că a crescut într-un mediu unde se folosea un limbaj violent.

„M-a iubit foarte mult, dar era un om foarte dur. În limbaj în primul rând. Ne certa tot timpul. Dacă vreo colegă de-a mea venea cu vreo unghie dată cu lac, nu mai avea ce să caute în casă, o făcea curvă și noi tremuram. Nu primeam pe nimeni în casă, ne doream și noi să vină cineva să se joace cu noi. (…)

Tot timpul căuta nod în papură. Din păcate nu se prea putea discuta cu el. Era închis în el, verbal era foarte violent. De când eram mică auzeam numai cuvinte urâte', a povestit fostul model, potrivit Cancan.

Copilăria i-a afectat viața de adult

Blondina a mărturisit că traumele din copilărie au urmărit-o până în prezent. Aceasta a declarat că trăiește cu o permanentă frică de oameni și întâmpină dificultăți când vine vorba de gestionarea succesului și a eșecului.

Tania Budi a povestit că tatăl său a decedat în perioada în care a realizat un pictorial pentru Playboy, însă fotografiile nu au fost publicate niciodată, renunțând la contract din respect pentru părintele său.

„A crescut în mine frica de oameni. Chiar și acum sunt foarte timidă. Nu știu să gestionez succesul sau o mică supărare. Avea momente când atât de degeaba ne certa…', a explicat Tania, potrivit aceleiași surse.

Cum se menține Tania Budi, la 54 de ani

Tania Budi arată senzațional și parcă întinerește pe zi ce trece. Aceasta a mărturisit că are grijă de toate aspectele din jurul unui aspect fzici plăcut: alimentație, sport și mici proceduri de înfrumusețare.

„Toată lumea știe că acum vreun an mi-am făcut pleoapele pentru că pleoapele obosesc așa, mai tare. În rest, sunt numai din astea (proceduri, n.r.) non-invazive pe care mi le fac și chiar țin, în colaboare cu o alimentație. De la om la om, e diferit. Fiecare om trebuie să aibă o informație proprie, să o treacă prin prisma lui, prin viața lui, prin experiențele lui sau ale ei.

De exemplu, dacă nouă ne face bine o mâncare, asta nu înseamnă că îi face bine și altcuiva. Degeaba stau eu să vă spun că eu mănânc ouă fierte dacă vouă nu o să vă facă bine. Mă abțin și aici să dau sfaturi. Singurul sfat pe care l-aș da, ar fi de sport', a mărturisit Tania Budi în podcastul ‘TACLALE’, conform Cancan.ro.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton