Tânărul care l-a făcut pe Prințul Harry "trădător de rasă" pentru că s-a însurat cu Meghan a fost condamnat la 4 ani de închisoare!

 Oana Pantazi
.

Michal Szewczuk, un tânăr student care l-a făcut pe Prințul Harry „trădător de rasă” într-o postare online, a fost condamnat la 4 ani și 3 luni de închisoare, pe care va urma să-i execute într-o instituție pentru delincvenții tineri!

Michal Szewczuk (Foto: Yorkshire Police)

Michal Szewczuk (Foto: Yorkshire Police)

Că Marea Britanie tratează cu multă seriozitate cazurile de rasism și orice altă formă de extremism s-a dovedit recent, când un tânăr student în vârstă de 19 ani, Michal Szewczuk, a fost condamnat la 4 ani și 3 luni de închisoare pentru o postare ofensatoare la adresa Prințului Harry, făcută în online.

În imagine, chipul Prințului Harry apărea acoperit de sânge, în timp ce cineva părea că îi trage un glonț în cap, iar pe fundal se vedea și o zvastică…


Fotografia a apărut în online în luna august a anului trecut, la doar trei luni după nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, despre care se știe că provine dintr-o familie birasială. Așadar, a fost clar pentru toată lumea că textul Ne vedem mai târziu, trădătorule de rasă o avea drept țintă pe Meghan Markle.

Prințul Harry a fost acuzat că a trădat rasa ariană atunci când s-a căsătorit cu Meghan Markle, care provine dintr-o familie birasială.

Prințul Harry, acuzat că s-a însurat cu o femeie de culoare!

Astfel, Szewczuk a fost reținut și încarcerat după ce și-a recunoscut vinovăția pentru două capete de acuzare în care încuraja terorismul și cinci capete de acuzare cu privire la deținerea de materiale teroriste, inclusiv  a Manualului Rezistenței albe și a Manualului de antrenament al al-Qaida.

De asemenea, Szewczuk a avut și un blog, descris ca fiind extrem de „violent, agresiv și misogin”, prin intermediul căruia încerca să justifice violurile asupra femeilor și a copiilor în căutarea rasei ariene!

Alături de Michal Szewczuk, a fost încarcerat și Oskar Dunn-Koczorowski (18), cei  doi fiind acuzați de completul de judecată că au promovat ideologia violentă a grupurilor de dreapta influențate de neonazism.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton