Tânără de 17 ani, salvată în ultimul moment după ce a fost mușcată de rechin: „Am început să-l lovesc în față, apoi...”

.

O tânără de 17 ani din Florida a fost salvată în ultimul moment, după ce a fost mușcată de rechin. Incidentul a avut loc joi, 30 iunie, pe o plajă din Keaton. Addison Bethea se afla în apă și aproape a fost ucisă în urma atacului prădătorului marin.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Într-un interviu recent, tânăra a povestit că a fost salvată în ultimul moment, după ce a fost mușcată de rechin. Fratele ei este cel care a intervit prompt pentru salvarea acesteia, auzind strigătul de ajutor. În urma incidentului, piciorul lui Addison va trebui să fie amputat deasupra genunchiului, însă spune că așteaptă cu nerăbdare intervenția chirurgicală deoarece își dorește să-și reia activitățile.

Din fericire, tânăra din Florida a supraviețuit atacului, însă deznodământul putea fi unul tragic, în lipsa intervenției rapide a fratelui ei, pompier la bază. Iată ce a povestit supraviețuitoarea!


Citește și: Mărturisirile cutremurătoare ale unui supraviețuitor mușcat de rechin:„Mi-am strecurat mâna printre fălcile lui, ca să îmi pot elibera piciorul’

Citește și: Părinții Roxanei, românca ucisă de rechin în Egipt, devastați de durere:'Am văzut la televizor. Soția a avut o presimțire rea…'

Citește și: Cum gestionează Vio de la Stand-up Revolution momentele tensionate în familie: „O supăr constant pe soția mea, cu glumele mele’

Citește și: Simona Secrier, văduva lui Mihai Constantinescu, adevărul despre ultimele luni din viața artistului: „Atunci au început problemele cu inima'


Tânără de 17 ani, salvată în ultimul moment după ce a fost mușcată de rechin


Totul s-a întâmplat în momentul în care tânăra s-a hotărât să intre în ocean, pentru a strânge scoici. Deodată, tânăra s-a trezit încolțită de un rechin și a încercat să se salveze, însă a fost mușcată de mână.

„Nu știam exact ce să fac, dar auzisem că trebuie să lovești rechinul în nas pentru a-l alunga, dar eu nu am putut să fac asta. Așa că am început să-l lovesc în față, apoi i-am băgat degetele în ochi și am încercat să-l alung de pe mine, dar m-a mușcat de mână’, a povestit Addison, potrivit digi24.ro.


Auzind strigătul de ajutor, fratele tinerei a intrat în apă și a alungat prădătorul. Ulterior, acesta a tras-o pe Addison în barcă, aplicându-i un garou pe picior. Pentru că sângera din abundență, aceasta a fost transportată de urgență la spital.

„Am auzit-o scoțând un sunet, ca și cum era speriată. Am văzut rechinul și sângele, am înotat acolo și am alungat rechinul’, a spus Rhett Willingham, fratele ei.

„M-am săturat să stau tot timpul în pat’

Într-o notă optimistă, tânăra de 17 ani a mărturisit că își dorește să treacă prin operația de amputație, pentru a-și putea relua activitățile de dinaintea spitalizării.


Pe patul de spital, aceasta este înconjurată de rechini de pluș, susținând că umorul este cel care o ajută să depășească evenimentul tragic.

„Până la urmă, o să fie mult mai ușor. Aștept operația, să fiu sinceră. M-am săturat să stau tot timpul în pat. Toți cei care mă cunosc știu că tratez totul cu umor, așa că da, îmi plac rechinii de pluș’, a spus Addison.


„A trecut prin mai multe, dar este o luptătoare’

Tatăl lui Addison Bethea a postat pe rețelele de socializare un mesaj, în care subliniază că fiica lui este bine și „face glume despre cum a bătut rechinul’.

„A trecut prin mai multe decât mi-aș fi putut imagina vreodată, dar este o luptătoare. Vă rog să vă rugați pentru ea pentru a trece pentru dificultățile cu care se va confrunta. Nu este deloc vindecată, dar este în viață și asta contează cel mai mult pentru noi’, a adăugat el.


Sursa foto: Pixabay

Vezi şi ce să faci dacă vezi un rechin în apă și ce comportamente să eviți!