Tamara Buciuceanu şi Stela Popescu, prietenie pe scenă și dincolo de ea: „16 ani am dormit în același pat, parcă eram surori!”

.

Pe 23 noiembrie, când a murit Stela Popescu, Tamara Buciuceanu a pus, printre lacrimi, că este cel mai trist moment din viaţa ei. „Reginele comediei' au fost ca două surori, prietenia lor trecând graniţa scenei. „Păcat că nu suntem nemuritori. Actorii trebuie să ramană nemuritori!', spunea, atunci, Tamara Buciuceanu. Ieri, „Isoscel' s-a reunit cu prietena ei, Stela, în Ceruri!

„Ultima oară am vorbit alaltăieri seară cu ea, era veselă şi linştită, mi-a spus că e puţin obosită. Totul a fost ca un trăsnet, cred că a fost cel mai trist moment din viaţă mea. Noi am colindat peste tot împreună. Vreau să va spun că ne-am preţuit şi ne-am respectat extraordinar. Sunt aşa tristă că nu-mi găsesc cuvintele, a plecat o stea ca să ajungă între stele. Este cel mai trist moment din viaţă mea. Am iubit-o şi am respectat-o aşa cum m-a respectat ea. O să o port aşa vie, cum am cunoscut-o. Îmi este foarte greu, păcat că nu suntem nemuritori. Actorii trebuie să ramană nemuritori.', a declarat printre lacrimi, Tamara Buciuceanu la Antena Stars, când a aflat că prietena ei de-o viaţă s-a stins.


În vara lui 2016, Tamara Buciuceanu povestea, într-un interviu emoţionant acordat capitalcultural.ro despre prietenia pe care i-o poartă iubitei ei, Stela Popescu, pe care o consideră sora ei.

„Am avut 16 ani un experiment „Caviar, vodkă și bye-bye’ care a mers în toată lumea. Noi eram patru persoane în scenă: eu, Stela, Arșinel și Eugen Cristea. Fiecare făcea ce știa cel mai bine. Era foarte bine. Tot timpul când ne aducem aminte râdem. Erau camere single și dormeam în pat câte doi. Eu, 16 ani am dormit în același pat cu Stela. Știți ce simpatică era treaba? Parcă eram surori. Am făcut km prin aeroport. Nu aș putea să trăiesc în altă țară. Eu mă simt cel mai bine acolo unde am început. Acum îmi doresc numai liniște și sănătate.’, spunea Tamara Buciuceanu, în urmă cu trei ani.


„Am să mor îndrăgostită’

În cadrul aceluiaşi interviu, Tamara Buciuceanu primea fericită confirmarea că este foarte iubită în rândul tinerilor, atât al celor care au crescut cu Liceenii, dar şi pentru cei mai mici dintre spectatorii spectacolelor sale.

„No, spune dragă, este atâta dragoste că am să mor îndrăgostită!’, a fost replica marii actriţe, însoţită de zâmbetul plin de candoare, atât de drag tuturor celor care au iubit-o.