Sylvester Stallone trăieşte o suferinţă imensă. Viata lui Rambo, plină de drame: un copil i-a murit, altul are autism / Ce se întâmplă cu ceilalţi 3 copii

 Dumba Gabriela
.

Viaţa lui Sylvester Stallone nu a fost uşoară şi nici tot timpul fericită. Dincolo de succesul profesional, pe plan personal, actorul îndrăgit pentru rolul „Rambo' a trăit drame demne, ele însele, de un film la Hollywood: unul dintre băieţii săi suferă de autism, altul a murit la 36 de ani.

Fetele lui StallonneFetele lui Stallonne

În 2012, Sage, fiul lui Sylvester Stallone, în vârstă de 36 de ani, actor şi el, a fost găsit mort. Sage Moonblood Stallone a jucat rolul fiului lui Rocky Balboa în filmul „Rocky V”, din anii ’90.

Actorul (72 ani) s-a declarat atunci „puternic afectat din cauza durerii provocate de dispariţia subită a fiului său, care îl va marca pentru totdeauna”.

Moartea tânărului nu a reprezentat prima şi nici singura tragedie din viata lui „Rambo'.

Tată a cinci copii, Sage (1976-2012), Seargeoh (1979), Sophia (1996), Sistine (1998) şi Scarlet (2002), Sylvester Stallone a trait prima dramă la începutul anilor ’80, atunci când Seargeoh a fost diagnosticat cu o maladie cruntă, autismul, potrivit procinema.ro.

Aflat la prima căsătorie, cu Sasha Czack, Sly a cerut ajutorul unui medic după ce a observat că fiul său cel mic are probleme de comunicare.

„Amandoi am cedat, nu ne-a venit să credem. A fost dificil, deoarece ni s-a sugerat să-l internăm la o clinică de specialitate, mai ales că Sly era implicat în mai multe proiecte. Asa că am făcut ceea ce trebuia să facem. I-am cerut bani şi am avut grijă de Seargeoh', a mărturisit Sasha, soţia de care avea să divorţeze în 1985.

Seargeoh a fost internat în mai multe clinici, şi a mers la nenumăraţi terapeuţi, însă nu s-a recuperat nicicând 100%. Tatăl său, însă, a încercat chiar să-i clădească o carieră în actorie, cooptându-l la producţiile lui. Însă, deşi a apărut în 'Rocky I' şi „Rocky II', Seargeoh n-a putut face faţă unei astfel de ocupaţii.

Vorbind despre fiul lui, Sly, recunoştea, însă, că lui Seargeoh e greu să perceapă lumea reală: 'Nu există o relaţie reală tată-fiu. Am deveit partenerul lui de joacă. Cu un copil ca el, trebuie să-ţi laşi deoparte ego-ul personal. Nu-l poţi forţa să-ţi înţeleagă lumea ta. Câteodată îi place să deseneze şi, atunci când începe să aibă încredere în tine, devine mai comunicativ'.

Potrivit Okmagazine.ro, în prezent, Seargeoh duce o viaţă retrasă, departe de lumina reflectoarelor, complet diferit faţă cele trei fiice ale actorului, provenite din mariajul curent.

Din câte se ştie, ajuns la 30 de ani, Seargeoh nu este căsătorit şi nici nu există dovezi că ar fi fost implicat în relaţii amoroase.

Cele trei fete ale lui Sly – Sophie, de 22 de ani, Sistine, de 20 ani, și Scarlet, de 16 ani, au devenit fotomodele și au deja o carieră de succes în modelling.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton