Sylvester Stallone, desfigurat de operațiile estetice! Rambo calcă pe urmele mamei sale care, la 98 de ani, este dependentă de Botox

 Dumba Gabriela
.

Era idolul femeilor în anii ’80, dar acum este un adevărat campion al operațiilor esterice! Sylvester Stallone abia mai poate fi recunoscut după zeci de operații estetice, care i-au transformat chipul. Celebrul Rambo calcă pe urmele mamei sale, Jackie, în vârstă de 98 de ani, care este depedentă de bisturiu, dar mai ales de Botox.

received_168409751154069received_168409751154069

Hollywood-ul se teme de vârstă, dar cred că bătrânețea revine la modă. Totuși, toți ar vrea să ajungă acolo ca mine, nu într-un scaun cu rotile sau într-un azil.', spunea Jackie Stallone în urmă cu câțiva ani.

Așchia nu sare departe de trunchi, iar celebrul Rambo pare să fie într-o cursă cu propria mamă pentru locul 1 în topul celor mai multe operații estetice de la Hollywood.

Specialiștii care i-au analizat chipul lui Stallone sunt de părere că transformarea chipului său a început în 1990, odată cu filmul 'Asasini', în 1990. Încă de atunci au apărut primele schimbări, injecțiile periodice cu Botox fiind lesne de observat chiar și de un ochi neavizat.

Stallone nu ascunde – nici n-ar avea cum!- faptul că a trecut pe la estetician, dar spune că scopul a fost refacerea unui nerv deteriorat încă de la naştere.

Buza de sus, sprâncenele, pomeţii, toate au fost modificate în urma injectării cu Botox. Ca o consecință, i-au dispărut ridurile de expresie și nici zâmbetul cu care a cucerit atâtea femei în tinerețe a dispărut pe veci.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton