Surpriză de proporții pentru fani: Robbie Williams a devenit tată pentru a treia oară! De ce a păstrat secretul

Robbie Williams a devenit tată pentru a treia oară, el și soția lui Ayda Field surprinzându-și fanii cu vestea venirii pe lume a fiicei lor Colette, cel de-al treilea copil al familiei.

Robbie Williams și Ayda Field au devenit părinți pentru a treia oară.

Robbie Williams și Ayda Field au devenit părinți pentru a treia oară.

Vestea că Robbbie Williams a devenit tată pentru a treia oară i-a luat pe toți fanii artistului prin surprindere, acesta și soția lui, actrița Ayda Field, anunțând fericitul eveniment recent, pe Instagram. Motivul pentru care cei doi soți, care mai au o fată și un băiat – Theodora (5) și Charlton (3) -,  au decis să păstreze secretul până în ultima clipă a fost, poate, și  faptul că micuța Colette, sau Coco după cum o alintă părinții ei, a venit pe lume prin intermediul unei mame-surogat.

Robbie și Ayda s-au căsătorit în 2010.

Robbie și Ayda s-au căsătorit în 2010.

Ayda (39) a împărtășit vestea cu fanii lor de pe Instagram, prin intermediul unei fotografii adorabile și înduioșătoare, în care apar mâinile tuturor membrilor familiei, prinse una de alta, alături de cea a nou-venitei, micuța Colette. „Spionez cu ochii mei mici și cu mâna mea extra-mică. Așadar, am ținut un secret special. Suntem încântați să împărtășim cu voi faptul că avem o fetiță… Bine ai venit pe lume, Colette (Coco)!”, a anunțat mama micuței vestea cea mare.

Am avut de parcurs un drum extrem de lung'

Actrița a explicat apoi care a fost motivul pentru care ea și Robbie (44) s-au decis să păstreze această veste pentru ei până la nașterea micuței lor. „Am avut de parcurs un drum extrem de lung și de dificil până aici, de aceea am ținut totul pentru noi. Familia se formează în orice mod, iar domnișorica asta, care din punct de vedere biologic este a  noastră, a fost purtată în pântec de către o mamă-surogat, căreia îi vom fi permanent recunoscători', a declarat Ayda. Suntem în al nouălea cer de fericire că avem fetița asta frumoasă în viețile noastre și ne considerăm binecuvântați că trăim într-o lume în care acest lucru este posibil”, a mai spus proaspăta mămică. Fanii cuplului au fost extrem de încântați de veste și s-au grăbit să-i felicite pe Robbie și pe Ayda, urându-i micuței Coco bun venit pe lume.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton