Surpriză de proporții pentru Jennifer Lopez! Sute de admiratoare s-au pozat în faimoasa ei rochie Versace și i-au trimis fotografiile!

 Oana Pantazi
.

În 2000, Jennifer Lopez făcea furori, la Premiile Grammy, cu o rochie ce mai mult dezgolea decât acoperea… 19 ani mai târziu, ca un tribut pentru artistă, sute de admiratoare s-au îmbrăcat la fel ca ea și i-au trimis fotografiile!


Cine nu își aduce aminte de Jennifer Lopez în faimoasa rochie Versace de culoare verde, pe care artista a purtat-o în 2000 la Premiile Grammy, ori nu era născut pe vremea aceea, ori este de pe altă planetă! Acum 19 ani, la Gala Premiilor Grammy, Jennifer Lopez devenea știre de prima pagină datorită unei rochii răvășitoare, pe care puține femei ar fi avut curajul să o poarte, dat fiind că lăsa la vedere aproape tot, din cap până în picioare. Artista a fost însă cea care a făcut din această rochie un item iconic, aproape la fel de cunoscut ca celebra little black dress.

Pe 31 octombrie, chiar de Halloween, artista a avut o surpriză de proporții, în momentul în care a primit sute de fotografii cu admiratoare de-ale sale îmbrăcate în același model de rochie purtat de ea la Premiile Grammy cu 19 ani în urmă. Admiratoarele ei au îmbrăcat rochia Versace (ori versiuni mai ieftine ale acesteia) de culoare verde  purtată de Jennifer Lopez, ca un tribut adus artistei. Lui JLo i s-a părut extrem de amuzant că ținuta ei a ajuns outfit de Halloween și a strâns toate fotografiile într-un colaj amuzant.

Jennifer Lopez a făcut istorie cu rochia Versace

Imediat după ce rochia Versace a fost lansată pe podium, Jennifer Lopez a purtat-o la cel mai mare eveniment muzical al acelui an – ceremonia de decernare a Premiilor Grammy. Și a purtat-o în stilul JLo – arătând răvășitor de sexy. 18 ani mai târziu, în 2019, Donatella Versace a scos rochia de la „naftalină’ și a repus-o în circulație, având grijă ca superba rochie să fie purtată pe catwalk de același model de atunci – Amber Valletta. Noutatea este că, în vara 2019, acest model va fi disponibil și pe negru, cu inimioare roșii, albastre, portocalii și verzi. Ar fi bine dacă s-ar da la pachet și cu un trup ca al lui Jennifer Lopez, care a purtat rochia din nou, după aproape 20 de ani, și a arătat perfect în ea și la 50 de ani!

 

View this post on Instagram

 

Thank you @donatella_versace 💚✨

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Jennifer Lopez, în rochie Versace (2000)Jennifer Lopez, în rochie Versace (2000)

Foto: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton