Stephan Pelger merge la Cannes! Cum s-a pregătit înainte de marele eveniment și ce sfaturi de stil le dă femeilor

 Dana Enache
.
Weekend de foc pentru Stephan Pelger! Designer-ul pleacă azi la Cannes, acolo unde, pentru câteva zile, se va bucura din plin de grandoarea unuia dintre cele mai exclusiviste evenimente de pe mapamond. Cum s-a pregătit înainte de eveniment? Noi i-am făcut o vizită în… dormitor, chiar înainte de plecare! 
Cum se pregătește un designer pentru patru zile la Cannes? Își alege cele mai fancy haine din dressing, își compune ținutele înainte să le pună în bagaj, își pune deoparte muuulte perechi de pantofi – mai bine să fie, decât să vrei ceva și să nu ai la îndemână  – și completează look-urile cu bjuterii exclusiviste care, obligatoriu, spun câte o poveste. VIVA! l-a vizitat pe Stephan Pelger chiar în propriul dormitor, cu doar câteva ore înainte să decoleze spre Cannes, capitala fimului, a eleganței șia  bunului gust, fiind nevoită să le facă concurență, din punct de vedere stilistic, chiar și celor mai rânite vedete de la Hollywood. Ce înseamnă o ținută perfectă, în viziunea craetorului de modă? Să fii tu însuți/însăți, să te simți bine, iar hainele să se potrivească, musai, evenimentului la care participi. Ce sfaturi le oferă Pelger tuturor femeilor? Să nu adopte ziua ținute de seară sau invers și… să respecte dress-code-ul evenimentului la care participă. Acestea fiind, de altfel, condiții esențiale de conduită. dincolo de orice tendință și de ceea ce încearcă să impună standardele internaționale de modă. Vă invităm să aflați alte secrete de stil din interviul de mai sus!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton